To je to što me zanima!

Opet napali ženu Stjepana Božića: 'Frustrirana si. Ispred skupih hotela ti se samo slikaš'

Straši me činjenica da je netko u toj mjeri fokusiran na mene. To nije zdravo. I bojim se da ću ovaj put zatražiti pomoć nadležnih institucija u Republici Hrvatskoj, rekla je Petra
Vidi originalni članak

Supruga bivšeg boksača Stjepana Božića (45), Petra Božić (35), uživa u Selcu uz najmilije, a na društvene mreže svakodnevno objavljuje idilične obiteljske fotografije. Njezina sreća očito smeta nekima pa ju je tako opet jedna pratiteljica 'pozvala na red' na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Manekenka pozira u badićima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaista ne znam zašto te lažu. Možda imaš drag karakter kad te se upozna pa si simpa, ali ovako si debelo ispod prosjeka. Toliko si isfrustrirana i ljuta jer ti je netko napisao da se slikaš ispred skupih hotela, a zapravo samo prođeš ispred njih. Pa ako to nisu kompleksi onda ne znam što je. Tagiraj se tamo gdje si stvarno ako ti se toliko sviđa i čini te sretnom u tvom bajkovitom životu. Čemu sram pa 90% naše nacije nikada nije ušlo u hotel ili skupi restoran. Nije to bed, nismo svi bogati, svima lijepi i pametni - piše u podužoj poruci.

Petra joj je odgovorila: 'Svatko u drugom vidi ono što nosi u sebi. Puno ljubavi šaljem'. 

ŽENA BOKSAČA BOŽIĆA: 'Trpim maltretiranje već dvije godine, tražit ću pomoć države'

Već je u svibnju dobila sličnu prozivku. Petra je tada pozirala u Crikvenici s kćerkicom Emmom Katarinom te Stjepanovom kćeri Lucijom. Djevojčice je modno uskladila, a onda su je 'popljuvali'. 

- Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uvjetima? Tako si 'ljetovala' po oronulim kućama i kad si bila sama. Još ovako uz tvoj outfit i rupčage u kojima 'odsjedate' doslovno izgledaš kao cigančica. I to radiš i od jadne djece. Glumiš sreću izvrsno, pitanje je samo kakvo je stanje u tvojoj glavi kad ostaneš sama sa sobom? U kojem stupnju jada se nalaziš? Pozdrav od ekipe iz Zagreba koja vam se svaki dan smije - komentirala joj je jedna korisnica fotografiju. 

Petra joj nije ostala dužna pa je prozvala dušobrižnicu. 

- Draga Ivana, nije bitno gdje si, nego s kim si... Meni je uz mog čovjeka i našu djecu život bajka. Žao mi je što je tebi očito loše kad imaš potrebu s lažnog profila komentirati cigančicu i bivšeg šampiona... Ozdravi mi brzo - poručila joj je, a kasnije je izbrisala njezin komentar.

Petra je otkrila i da trpi sustavno maltretiranje od iste osobe već više od dvije godine te da nikako ne može shvatiti potrebu ljudi da je ponize kako bi uzvisili sebe.

- Iako imam visok prag tolerancije, bojim se da je i njoj došao kraj. Straši me činjenica da je netko u toj mjeri fokusiran na mene. To nije zdravo. I bojim se da ću ovaj put zatražiti pomoć nadležnih institucija u Republici Hrvatskoj - otkrila je krajem svibnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • eddie 25.08.2020.

    Petrica odavno poznata u zg kao "fina" damica😂🤮

  • 25.08.2020.

    Božići se uopće ne eksponiraju po medijima i zbilja mi nije jasno šta im neko ima bilo šta kenjati. Ova šta prati suprugu od Božića je neka iskompleksirana ženturača nezadovoljna životom. Pa ta Petra ne iskače iz paštete i nema šta kome smetati, ni ona ni suprug joj. Zato Božići ne obazirite se na lude babe i uživajte kao i do sada.

  • MalaMama 25.08.2020.

    Ova što napada je garant neka ozlojeđena, ljubomorna, bivša, nesuđena žena "bivšeg šampiona"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare