To je to što me zanima!

Opet pobijedila rak: Anastacia bila na dvostrukoj mastektomiji

Pjevačici je bolest prvi put dijagnosticirana 2003. godine. Tad je odstranila dio lijeve dojke i išla na kemoterapiju. Kaže da joj je rano otkrivanje bolesti spasilo život
Vidi originalni članak

Nakon što je u veljači ove godine otkazala turneju jer je drugi put dobila rak, pjevačica je u srpnju napisala da je konačno izliječena. No, povodom mjeseca koji je posvećen borbi protiv raka dojke, Anastacia (45) je s obožavateljima podijelila neke nove vijesti vezane uz svoj oporavak.

- U sklopu mjeseca posvećenog ovoj bolesti, željela bih izraziti podršku svim ženama koje prolaze kroz isto što sam prolazila i ja. Trenutačno sam u završnoj fazi oporavka nakon što mi je početkom godine opet dijagnosticiran rak dojke i nakon što sam se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji - ispričala je Anastacia te dodala kako se osjeća odlično te da je spremna za novo poglavlje svog života. 

- Rano otkrivanje ove bolesti spasilo mi je život. Nastavit ću se boriti protiv nje i govoriti o svom iskustvu ako će to pomoći drugim ženama. 

Pjevačici je bolest prvi put dijagnosticirana 2003. godine. Tad je odstranila dio lijeve dojke i išla na kemoterapiju. 

Dvostrukoj mastektomiji podvrgnula se i Angelina Jolie

U svibnju ove godine i Angelina Jolie (38) objavila je da se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji nakon što je saznala da je nositelj BRCA1 gena koji kod žena znatno povećava rizik od razvoja raka dojke i raka jajnika. Htjela je izbjeći sudbinu svoje majke, Marcheline Bertrand, koja je s 56 godina preminula od raka dojke.

Među slavnim ženama, koje su odlučile odstraniti dojke kako bi duže živjele, su i Sharon Osbourne, voditeljica Giuliana Rancic te Christina Applegate. Rak dojke pobijedile su i Kylie Minogue te Sheryl Crow.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BundaKrznic 10.10.2013.

    Grozna bolest.

  • meryy 01.10.2013.

    Bravo,bravo,milijun puta bravo! Moja podrška je tu za one koji se bore jer sam i sama preglibila tu životinjicu !

  • aventin 01.10.2013.

    hrabra zena i zelim svim zenama podrsku i zdravlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare