To je to što me zanima!

Opet pokazala previše? Ponovit ćemo nas dvije 'žensku' akciju

Ivana je u intervjuu za 24sata nedavno rekla kako joj je bilo teško naviknuti se na samoizolaciju u kojoj se trenutačno nalazi zbog pandemije korona virusa
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) nedavno nam je otkrila kako joj u samoizolaciji najviše nedostaju putovanja, ali to ju nije spriječilo da svoje pratitelje svakodnevno obraduje novom fotografijom. Fotke na kojima pozira golišava, naravno. 

Knoll se već neko vrijeme nalazi u Splitu, a prije dvadesetak dana na svom Instagram profilu otkrila je kako je otvorila sezonu kupanja. Sada je na red došlo poziranje na terasi, a u čemu drugom nego u donjem rublju. 

U prvi plan stavila je svoju bujnu stražnjicu, a vjerni pratitelji u nekoliko sati 'zatrpali' su ju s brojnim lajkovima i komentarima na račun izgleda. 

- Ti si najzgodnija žena na Balkanu. Nas dvije ćemo ponoviti lezbo akciju - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Inače, Ivana je za 24sata nedavno rekla kako joj je bilo teško naviknuti se na samoizolaciju u kojoj se trenutačno nalazi zbog pandemije korona virusa.

- Sada sam sve prihvatila u glavi i nadam će se što prije sve vratiti u normalu. Ujutro odradim trening, kroz dan kuham, odradim virtualnu kavu s prijateljima, poslovne projekte, a nađe se vremena i za filmove - ispričala nam je Ivana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ZnamoDaSmeta 26.04.2020.

    A kaj se čudite, kakvi novinari takvi i tekstovi ali ima i ne bacajte bisere pred svinje....

  • Cirenac 26.04.2020.

    Dotična više nema što pokazati sve je već odavna viđeno.

  • IlijanMax 26.04.2020.

    Jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare