To je to što me zanima!

Opet provocira: Vranješ platio separe za Karleušin koncert...

Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao centralni separe, iz kog se najbolje vidi pozornica, a koji ga je došao tisuću eura, priča izvor blizak Vranješu
Vidi originalni članak

Unatoč tome što se trenutno tuže po sudovima zbog kleveta i laži, nogometaš Ognjen Vranješ (29) i dalje ne može zaboraviti na folk zvijezdu Jelenu Karleušu (40) s kojom je navodno imao ljubavnu aferu, pišu srpski mediji.

Kurir navodi kako je Vranješ zakupio centralni separe na Karleušinom koncertu na festivalu 'Ulaz' u Beogradu koji počinje 11. srpnja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao centralni separe, iz kog se najbolje vidi pozornica, a koji ga je došao tisuću eura. U cijenu je uračunato i alkohol za Vranješa i njegovih desetak prijatelja - priča izvor blizak Vranješu te navodi kako je Ognjen trenutno sa svojim timom u Poljskom na pripremama, a sljedećeg četvrtka privatnim letom planira se vratiti u Beograd. 

Također, Karleuša i Vranješ su u srijedu u 14 sati imali su zakazano ročište na sudu u Beogradu, no nisu se pojavili. Vranješ od Karleuše traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn) za prijetnje i javno vrijeđanje. Krajem mjeseca svibnja na zakazano ročište pojavio se Vranješ, dok je Karleuša izbjegla dolazak. 

Ognjen smatra da je njezino nepojavljivanje nepoštovanje njega.

- Iz Bosne sam, boravim u Bruxellesu i prelazim ovoliki put da bih došao i poštovao suđenje. Nije logično da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njezini odvjetnici su i prošli put bili ovdje pa mi nije jasno kako - rekao je Ognjen. 

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Uragan_1 05.07.2019.

    Pusti k.... samo se provociraš. Za par godina sramio se budeš kad god se nje sjetiš.

  • milan14 05.07.2019.

    on je zaljubljen u nju definitivno

  • 05.07.2019.

    pa stvarno ga je s pravom nazvala mali crv,odvratan je i facom i ponasanjem - pravi muskarac ne bi nikada uradio ono sto je on

Komentiraj...
Vidi sve komentare