To je to što me zanima!

Opet sprdaju 'Generala': Ratna scena bolja od 'Krv nije voda'

Zvuči kao da je ispaljeno najmanje 50 hitaca i uspiju jednog pogoditi i to onog koji je istrčao na ledinu. Koga oni muljaju?, jedan je od komentara na internetu
Vidi originalni članak

Gledatelji i dalje bruje o trećoj epizodi biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88). Epizoda nije prošla bez kritika, a sada se na 'meti' našla nova scena.

Riječ je o ratnoj sceni u kojoj vojnici spašavaju glave, a njihova gluma nije se dopala gledateljima koji su internet 'zatrpali' negativnim komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tko ih je učio leći u takvoj formaciji, na otvorenom, pucaju jedni preko drugih? Dam se kladit da je mali od kamere rekao 'stisnite se, još se stisnite, ne stanete mi u kadar' - napisao je jedan korisnik.

- Stvarno sam mislio isprva da je zaje*ancija, no vidim da nažalost nije. Jao majko koji treš - složio se drugi.

- Zvuči kao da je ispaljeno najmanje 50 hitaca i uspiju jednog pogoditi i to onog koji je istrčao na ledinu. Koga oni muljaju? - nizali su se komentari.

- Ovo je bolje od 'Krv nije voda' - zaključili su.

GLEDATELJI ZBIJAJU ŠALE Opet gafovi u seriji: ‘A di je General bijo ‘91? U šopingu?!’

Ipak, najviše pozornosti u ovoj epizodi privukla je reklama trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku došao 2001., a pojavljuje se u kadru dok se Gotovina vozi taksijem po Zagrebu.

Kao i ona mobilnog operatera koji je prisutan na tržištu od 1999. 

- A di je General bio '91? U Šopingu? Samo sam čekao da iskoči prolaznik s novim mobitelom ili se pojavi automobil novijeg datuma - našalio se jedan gledatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 214

  • MladenTesevcic 27.12.2019.

    Zasto gledate ,vama nevalja samo jel nesto Hrvatsko."Zasto kreteni zivite u toj drzavi"

  • NivesG 27.12.2019.

    Kao sa gledam film o Mirku i Slavku.

  • 26.12.2019.

    BUBLEHA a tko tvrdi da je u velter brani sarajevo ili ostali filmovi istina? Kao sto ni u ovom filmu o generalu nije sve istina osim ako nisi bio uz generala i tvrdis da je sve 100% autenticno. U partizanskim filmovima nema ni mog pokojnog djeda kojeg su zicom svezali za stup mosta u Slavonskom Brodu a to je cinjenica. Da napomenem da nije bio ni na jednoj strani u drugom svjetskom nego je radio na zeljeznici. Ni zivot, ni rat a boga mi ni folmovi nisu crno bijeli. Ima tu sivila o ne cinjenja pa do cinjenja. Trebalo je to biti dobro odradjemo pa makar sve bilo fikcija ali je serija jednostavno losa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare