Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
214 komentara

Opet sprdaju 'Generala': Ratna scena bolja od 'Krv nije voda'

Zvuči kao da je ispaljeno najmanje 50 hitaca i uspiju jednog pogoditi i to onog koji je istrčao na ledinu. Koga oni muljaju?, jedan je od komentara na internetu

Foto: HRT/YouTube
214 komentara

Gledatelji i dalje bruje o trećoj epizodi biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88). Epizoda nije prošla bez kritika, a sada se na 'meti' našla nova scena.

Foto: youtube/screenshot

Riječ je o ratnoj sceni u kojoj vojnici spašavaju glave, a njihova gluma nije se dopala gledateljima koji su internet 'zatrpali' negativnim komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tko ih je učio leći u takvoj formaciji, na otvorenom, pucaju jedni preko drugih? Dam se kladit da je mali od kamere rekao 'stisnite se, još se stisnite, ne stanete mi u kadar' - napisao je jedan korisnik.

Foto: HRT/screenshot

- Stvarno sam mislio isprva da je zaje*ancija, no vidim da nažalost nije. Jao majko koji treš - složio se drugi.

Foto: HRT/screenshot

- Zvuči kao da je ispaljeno najmanje 50 hitaca i uspiju jednog pogoditi i to onog koji je istrčao na ledinu. Koga oni muljaju? - nizali su se komentari.

Foto: HRT/screenshot

- Ovo je bolje od 'Krv nije voda' - zaključili su.

GLEDATELJI ZBIJAJU ŠALE Opet gafovi u seriji: ‘A di je General bijo ‘91? U šopingu?!’

Ipak, najviše pozornosti u ovoj epizodi privukla je reklama trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku došao 2001., a pojavljuje se u kadru dok se Gotovina vozi taksijem po Zagrebu.

Foto: HRT

Kao i ona mobilnog operatera koji je prisutan na tržištu od 1999. 

Foto: HRT

- A di je General bio '91? U Šopingu? Samo sam čekao da iskoči prolaznik s novim mobitelom ili se pojavi automobil novijeg datuma - našalio se jedan gledatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: FILM

Message