To je to što me zanima!

Opet stalo snimanje 'Witchera': Henry Cavill se ozlijedio na setu

Koristio je zaštitni pojas, ali navodno je došlo do istegnuća mišića noge. Prvotno nije tražio liječničku pomoć, ali je trpio jake bolove te je snimanje prekinuto kada se više nije mogao kretati u scenama
Vidi originalni članak

Po treći put ove godine prekida se snimanje druge sezone Netflixove serije 'The Witcher'. Glavni glumac serije Henry Cavill (37) ozlijedio je nogu tijekom snimanja scene u krošnjama stabala na visini od šest do sedam metara.

Koristio je zaštitni pojas, ali navodno je došlo do istegnuća mišića noge. Prvotno nije tražio liječničku pomoć, ali je trpio jake bolove te je snimanje prekinuto kada se više nije mogao kretati u scenama. I dalje se snimaju scene u kojima se Henry ne pojavljuje, a on će nastaviti s radom nakon što se oporavi.

Prvi put su stali sa snimanjem u ožujku kada je glumac Kristofer Hivju (42) bio pozitivan na korona virus. Prekid se odužio zbog toga što je karantena u Velikoj Britaniji trajala sve do sredine kolovoza. Kada je snimanje napokon ponovno počeo, nekoliko članova ekipe sa seta zarazilo se korona virusom. 

THE WITCHER Henry Cavill postao je Geralt od Rivije, lovac na monstrume

Prvu sezonu serije, koja je na Netflixu imala premijeru lanjskog prosinca, u prvih mjesec dana ​pratilo je 76 milijuna gledatelja. Detalji radnje druge sezone još nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.12.2020.

    Hmmmm ...f**k :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare