To je to što me zanima!

Opet u javnosti: Filip Hrgović je poveo djevojku kod Bandića

Marinela nije krila ponos zbog ostvarenja svojeg dečka, a za ovu prigodu se odlučila za elegantnu crnu čipkastu kombinaciju uz koju je obula visoke potpetice. Filip je obukao crno sivu kariranu košulju i crne hlače
Vidi originalni članak

Nakon što je Marinela Ćaja, djevojka boksača Filipa Hrgovića (26), početkom rujna pratila njegov boksački meč iz prvog reda u zagrebačkoj Areni te mu poletjela u zagrljaj nakon pobjede, sada ga je počela pratiti i na službenim događanjima. 

Filip je u njezinoj pratnji stigao na prijem u palaču Dverce kod gradonačelnika Milana Bandića (62) koji je ugostio sportaše koji su u 2018. godini postigli izvanredne rezultate. 

Marinela nije krila ponos zbog ostvarenja svojeg dečka, a za ovu prigodu se odlučila za elegantnu crnu čipkastu kombinaciju uz koju je obula visoke potpetice. Filip je obukao crno sivu kariranu košulju na crne hlače i sportske tenisice. 

Zaljubljeni par je u vezi pet godina, a boksač je jednom prilikom progovorio čime ga je ekonomistica osvojila. 

- Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama - rekao je svojedobno Filip. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • milivojka 19.09.2018.

    Da umjetno pa vidi se iz aviona cijela glava joj je umjetna... neznam zašto misle da su ovako ljepše

  • japanokinez 18.09.2018.

    Ista voštana figura. Jel to on od udaraca u glavu ne vidi ili na njoj trenira pa tako mora biti.

  • dylan 18.09.2018.

    Od toliko vrhunskih naših sportaša vi se uhvatili za netkog koji niš ne znači u svijetu sporta prešo čovjek u profi boksu sa dosta marketing naleti će na netkogoga koji će ga složiti na podu i sa 30 god gotova karijera želim mu puno sreće ali hebote previše se naslikava u sportu kojem nje još nšta nije napravio govorim o profi boksu a i Ameri više ne gledaju taj njihov nekada vrhunski sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare