To je to što me zanima!

Oprah je dopustila da je snime bez imalo šminke i 'drogiranu'

Ovim postupkom Oprah je obožavateljima željela približiti svijet televizijskih ljudi, konkretno onih koji rade u showbiznisu. Hrabro je dopustila da je snime bez šminke
Vidi originalni članak

Oprah Winfrey (56) dozvolila je svojim snimateljima da poprate trenutke njezina kupanja u kadi. Osim toga, kamere su zabilježila kraljicu talk showova i u rano jutro. Oprah se probudila i bez imalo šminke pripremala doručak u svojoj kuhinji. U javnost je pustila i snimke gdje je, kako je sama rekla, toliko 'nadrogirana' da nije mogla stajati. Naime,  voditeljica je bila na kolonoskopiji, pregledu debelog crijeva što je veoma bolan, kompleksan i zahtjevan zahvat. Zbog operacije je bila na lijekovima kao što je valium. Sva dezorijentirana došla je na sastanak na kojem inače ne prisustvuje. Oprah je ovim svojim istupom mnoge iznenadila jer je poznata kao slavna osoba čija je privatnost strogo čuvana. 

- Lijekovi su prekrasni, to je kao da vam je mozak na odmoru. Malo se isključi, malo se uključi - rekla je Oprah.

Ovim svojim postupkom gledateljima je željela pružiti necenzuriran pogled na svijet onih koji rade najteži posao u televizijskom svijetu i to, kako je rekla, u svijetu showbiza.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • garavusa 31.12.2010.

    ma covjece oprah je kraljica!stvorila carstvo iz nice....svaka joj cast...vi ljubomorne duse sutite,i ne serite jer svi vi bi zeljeli imati to sto ona ima.pa ko ne bi...go oprah!

  • leptirica2 31.12.2010.

    Iskreno izgleda ko mjanmun..al dobro ajde okanimo se "fizickog izgleda"..kakvo to smece trpa u sebe?drogu?hahaha..da mi je znati koju? Zar se novcem ne kupuje sreca???!!!!!!hahhaha

  • pinkis_1 31.12.2010.

    ja ne razumijem sta njoj ovo treba. kao da joj se pocela prazniti kasa, ugoscuje biebera (ulizuje se novoj populaciji), daje slike iz privatnog zivota (svojevoljno)... jos malo i cut cemo kako je nasla ljubavnika :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare