To je to što me zanima!

Oprah Winfrey hvali se kako je naučila plivati tek s 57 godina

Ide na sate plivanja i kaže kako je iskustvo sjajno i na neki način prosvjetljujuće. Sretna je što može bez straha plivati i ne osjećati ništa osim neograničene slobode
Vidi originalni članak

Prije otprilike godinu dana u časopisu 'O' objavljena je fotografija žene kako pliva. Ta me se fotografija toliko dojmila, sloboda i mogućnosti koje predstavlja, da sam odlučila kako je vrijeme da i ja naučim plivati, kaže Oprah Winfrey (57).

Poznata voditeljica tek je sad krenula učiti plivati i kaže da je iskustvo sjajno i na neki način prosvjetljujuće. Sretna je što sad i ona, kao žena s fotografije, može plivati i ne osjećati ništa osim neograničene slobode. 

- Kad sam naučila plivati shvatila sam pravi smisao izreke 'Prepusti se struji da te nosi' i sad mogu reći da se prepuštam u potpunosti - kaže Oprah.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Beyonse 14.07.2011.

    svaka čast, većina u tim godinama koji ne znaju ne bi više ni pokušavali naučiti, nikada nije kasno za učenje bilo čega

  • girica 14.07.2011.

    Ja sam naučila plivati s 4-5 , godina, tako i moja djeca. Kao svako morsko dijete mislim da je more zakon kad je plivanje u pitanju , puno lakše nego nego rijekamai i jezerima. Premda , za učit dijecu plivati..... super su i bazeni pod uvjetom da nije velika gužva u vodi!! Što ranije treba naučiti plivati!!!

  • RenatoOs 14.07.2011.

    Bolje i da nauči sa 57 nego da ne zna plivati

Komentiraj...
Vidi sve komentare