To je to što me zanima!

'Oprala' Caitlyn Jenner: 'Ne znaš što je to biti žena, šuti'

Glumica i pjevačica Rose McGowan (42) iskritizirala je Caitlyn Jenner, koja je prilikom primanja nagrade za Ženu godinu rekla da joj je najteže izabrati odjeću
Vidi originalni članak

Najteži dio toga kad ste žena je ujutro odlučiti što odjenuti, rekla je Caitlyn Jenner (66) u svojem govoru povodom dobivanja nagrade za Ženu godine. Odmah potom žestoko ju je iskritizirala pjevačica Rose McGowan (42).

- Nemaš ti pojma što je to biti žena i boriti se za ženska prava. Mi smo više od stereotipa o odjeći koje nam nameću upravo ljudi kao ti - rekla je McGowan.

Nedavno je i Kate Winslet (40) nazvala praznoglavom jer je Winslet rekla da joj je 'razgovor o razlikama u plaći vulgaran'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Milky way 19.11.2015.

    Degutantno I bespredmetno komentirati tu nagradu "Zena godine ", da pored svih divnih , casnih I plemenitih pravih zena koje su svojim znanstvenim , intelektualnim , humanim I inim postignucima bile bacene u drugi plan pored ovoga , sto vise ne znam kako bi se nazivalo , niti je zena niti je muskarac , rekla bih: "Fuj to hoda ". Ako je postigao to sto je htio da se transformira operativnim putem u zenski lik , ne znaci da je I zena , a I da je cime je zasluzio da dobije tu nagradu . Perverznog li svijeta !

  • suza13 18.11.2015.

    ludi babadida

  • ninadalmatina 18.11.2015.

    Čekaj malo,,žena godine je muškarac!??? hahahah,,,jbt, pa cili svit je popizdija totalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare