To je to što me zanima!

Optužen za silovanje: Brown se nije pojavio na ročištu u Parizu

Prema pisanju stranih medija, navodno silovanje se dogodilo u Le Mandarin Oriental hotelu, u kojem Chris Brown odsjeda tijekom posjeta Tjednu mode u Parizu
Vidi originalni članak

Reper Chris Brown (29) nije se pojavio na ročištu u Parizu zbog optužbe da je silovao djevojku. Prije pet mjeseci uhićen je u Parizu zbog optužbi za silovanje, prenosi Mirror.

- Chris se nije pojavio na ročištu gdje je pozvan na sastanak kako bi se licem u lice susreo s djevojkom koja ga je optužila za silovanje - rekli su odvjetnici.

Popularnog repera je policija zadržala u pritvoru dok ne završi istraga. Prema pisanju stranih medija, navodno silovanje se dogodilo u Le Mandarin Oriental hotelu, u kojem Chris Brown odsjeda tijekom posjeta Tjednu mode u Parizu.

Djevojka (24) tvrdi da ju je reper seksualno napao u njegovoj hotelskoj sobi u periodu između 15. i 16. siječnja ove godine. Tvrdi da su se upoznali u klubu Le Crystal, a onda ju je pjevač, zajedno s još jednom prijateljicom, pozvao u hotel. Razdvojila se s prijateljicom i ostala sama s Brownom.

Brown se oglasio na Instagramu i negirao sve optužbe. 

- Želim jasno dati do znanja: ovo je laž, kuja laže i izmišlja - poručio je putem društvenih mreža prije nekoliko mjeseci. Dodao je kako je ovo ponižavajuće i protivno njegovim moralnim načelima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jajastiko 02.06.2019.

    Karikatura od covika!

  • 02.06.2019.

    Niko Kovac je bolji trener od Kloppa

Komentiraj...
Vidi sve komentare