To je to što me zanima!

Opustila se: Rita Ora skinula grudnjak i pozirala u toplesu

Ovo je bio najbolji nastup ikada u mojem životu. Hvala svima na rasprodanom koncertu i svakako ću se vratiti ovamo, napisala je Rita Ora nakon koncerta
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica albanskih korijena Rita Ora (27) trenutno se nalazi na turneji po Europi. Glazbenica se nakon, kako kaže, uspješnog koncerta u Portugalu opustila i pozirala u toplesu. Golišave fotografije podijelila je sa svojih 13 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama. 

Sjedila je na krevetu samo u tajicama. Još nije skinula šminku od koncerta, a već je grickala smoki i fotografirala se. Grudi je pokrila rukama kako se ne bi 'previše' toga vidjelo. 

- Moj 'after party' sadrži smoki - napisala je pjevačica ispod fotografije. Njezini pratitelji odmah su počeli pokazivati oduševljenje. 

- Čekaj... Nisam vidio smoki na fotografijama, bio sam ometen - napisao je jedan fan. Drugi obožavatelji su pisali komentare poput 'da sam bar ja taj smoki', 'kad bi barem malo mogla pomaknuti ruku bilo bi odlično', te 'mogu li ti se pridružiti'. 

Početkom ovog mjeseca, Rita je posjetila Poreč i pjevala na 'Rise Up' festivalu pred pet tisuća ljudi. Tada je naljutila hrvatske fanove jer je izjavila da se nalazi usred ničega, iako je poslije imala samo riječi hvale. 

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

RITA ORA Počela u dugoj bijeloj haljini, a završila u grudnjaku i gaćama

- Ovo je bio najbolji nastup ikada u mojem životu. Hvala svima na rasprodanom koncertu i svakako ću se vratiti ovamo - napisala je nakon koncerta. U pratnji joj je bio dečko Andrew Watt (27).

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 23.07.2018.

    slatkica

  • Emily05 23.07.2018.

    Grozan ovaj bijeli steznjak na njoj....

  • Wrazica. 23.07.2018.

    Ovdje nije ispala bog zna sto, ali to mi ne daje pravo da recem da nije zgodna. Pogotovo ova fotka od iza uslikana. Zgodna je bez daljnjeg. Novinari, stavite lipse slike da pojedine komentatorice polude od ljubomore 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare