To je to što me zanima!

'Oribala' natjecateljicu: 'Ti si tabula rasa, nisi razmišljala...'

Kontroverzna folk pjevačica inače je poznata kao ona bez 'dlake na jeziku'. Kandidatima često voli dijeliti savjete, koji se između ostalog tiču i njihova izgleda, a ne samo talenta
Vidi originalni članak

Suze, bijes i svađe uobičajene su pojave u glazbenoj emisiji 'Zvezde Granda', u kojoj se mladi natjecatelji svojim pjevačkim sposobnostima pokušavaju 'probiti' na estradu. Žiri koji ih ocjenjuje nerijetko je nemilosrdan prema njima. Ovaj je put 'ribanje' u emisiji dobila natjecateljica Anđela Tanasković i to od članice žirija Jelene Karleuše (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti si kao tele u šarena vrata, nisi razmišljala, Ti si jednostavno tabula rasa. Jedno 'mu' ti u ovom poslu nikad ne ćeš uspjeti - vikala je Jelena na natjecateljicu. Dodala je kako je za show biznis potreban mozak, što je u više navrata govorila mnogim natjecateljima.

Za to vrijeme, sestra i mama od Anđele nisu prestale plakati, a kandidatkinju su nakon toga poslali kući, rekavši joj da je talentirana, ali neiskusna. 

OPET SE 'OTKRILA' Karleuša provocira: Uvukla se u mini haljinu i pokazala gaćice

Kontroverzna folk pjevačica inače je poznata kao ona bez 'dlake na jeziku'. Kandidatima često voli dijeliti savjete, koji se između ostalog tiču i njihova izgleda. Jednom je prilikom tako dala neobičan savjet mladoj kandidatkinji Sanji (17). 

- Ja imam samo jednu želju, a to je da ti 'napraviš' usta. Kylie Jenner je sa 16 godina povećala usta - rekla je Jelena, a kolega Saša Popović (64) joj je dobacio kako to nije u redu i da je mlada.

U posljednje je vrijeme Jelena u središtu pozornosti zbog afere s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (30).

Zbog kleveta i laži proizašlih iz njihove afere nogometaš se nedavno razveo od supruge Danijele, koja mu prevaru nije oprostila.

Do sada nije bilo poznato je li Karleuša stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu, ali iz srpskih je medija potvrđeno da su se nesuglasice pojačale nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje je Jelena navodno slala Vranješu s kojim se potajno viđala mjesecima. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • NemamMozga 11.11.2019.

    Jelena Karleuša je pjevačica zabavne i pop glazbe, pa nema potrebe da je namjerno stavljate u kategoriju folk glazbe. Samo jedan studijski album je bio folk, a ako se ne varam to je bio njen drugi album. Izmišljenu aferu nema potrebe da iznova spominjete niti ima iakve veze s njenim komentiranjem takmičara.

  • GLAS-RAZUMA58 11.11.2019.

    Oh, Bože.... gramatika autora članka.... "nikad ne ćeš uspjeti", "...sestra i mama od Anđele".... ??!!

  • Popy_1 10.11.2019.

    A kako im nece rec...pa dodu tu bez ikakvog smisla za pjevat i bleje ka ovce

Komentiraj...
Vidi sve komentare