To je to što me zanima!

Ornela rekla Marku da ima 'malog', on pao s tobogana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marko se naljutio na Ornelu pa su se ponovno posvađali. Saša se otišao sam šišati sa škarama. Stanari misle da Mrkvica nije prebolio balerinu
Vidi originalni članak

Ornela je veći dio prijepodneva provela u sobi čupajući obrve. Zatim se sjetila i otišla pitati Big Brothera za tjelovježbu. Rekao joj je da kad čuju glazbenu podlogu počnu vježbati na plaži. Otišla je obavijestiti ostale stanare, na što se Marko naljutio.
- Baš smo lijepo ljenčarili - rekao je mrzovoljno Marko. Svađa se nastavila. Marko je pitao Ornelu što joj je, ima li PMS, a ona mu je odgovorila da on ima 'malog pišu'. Saša se poslije tjelovježbe otišao sam sa škarama šišati u smočnicu. Marko mu je ponudio pomoć, no Saša je rekao da se on godinama šiša sam.

MARKO ŽICA CIGARETE
Marko je rekao da neće 'žicati Big Brothera cigarete', ali ipak ga je tražio. Ornela je pričala kako je Ivan M. opsjednut balerinom i da je Rina ljepša, ali misli kako Ivan nije prebolio balerinu. 

MARKO ZARADIO MASNICU NA KOLJENU
Dečki su napravili tobogan na bazenu pa su pokazivali jedan drugome akrobacije. Da igra bude još zanimljivija pobrinuo se Marko. Jednu akrobaciju izveo je nespretno i zaradio veliku masnicu na koljenu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • panchito 16.12.2008.

    pa i vidi se da se sam sisa godinama,tu i tamo koja rupa al nije frka,heh :D

  • zelenooki18 16.12.2008.

    hahah kako smjesno pjeva lool

Komentiraj...
Vidi sve komentare