To je to što me zanima!

Ornela Vištica: 'Mogli smo od jednog projekta živjeti nekoliko idućih godina, a što će biti sad?'

Što je sa svima koji su zbog ljubavi prema umjetnosti spremni otići u potpunu egzistencijalnu krajnost? Da li je ovo dovoljno osluškivanje kulturnih djelatnika i razumijevanje istih?, napisala je
Vidi originalni članak

Ponekad smo mogli od jednog snimajućeg projekta (radeći od jutra do mraka) živjeti lagodno i pristojno nekoliko narednih godina, a što će biti sad? Što sa svim trenutnim slobodnjacima, koji bez sigurnosti i ikakve podrške moraju ići u neizvjesnost sutrašnjeg dana?, započela je objavu Ornela Vištica (30).

Glumica je zatim na Facebooku napisala kako se u susjednoj državi snima 36 projekata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- A gdje smo mi? Što sa svim glumcima, koji još uvijek čekaju svoj kadar? Što sa svima koji su zbog ljubavi prema umjetnosti spremni otići u potpunu egzistencijalnu krajnost? Da li je ovo dovoljno osluškivanje kulturnih djelatnika i razumijevanje istih? - poručila je.

BUNI SE ZBOG MJERA Ornela Vištica: 'Da sam u nekoj zapadnoj zemlji bila, a ne BiH, mogla bih sletjeti u Hrvatsku'

- A s druge strane kako napraviti i kako podnijeti dugi ne kratki rez, bez kamere, bez scene i prisilno gasiti svakodnevnu želju, tješeći se kako će možda ipak doći trenutak kad ćemo opet moći jesti za istim stolom i stvarati sa stotinjak ljudi dnevno? - dodala je.

- U oazi i prirodnoj ljepoti otočnog života i smiraju mora, duša gori za glumom... Da opet stvara kao prije... - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • NivesG 24.08.2020.

    Vrlo jednostavno. Treba raditi i privređivati. U za glumce je nastupilo "Novo normalno". Nema vise radim godinu a onda 4 godine sve četiri i zrak.

  • medeki 23.08.2020.

    Sad vidimo koliko je Pinčićka bila ispred vremena. I ispred koligaica iz Larinog izbora. No ruku na srce, može li netko ovu zamisliti kao voditeljicu, ili u reklamama. NE, jer treba imat puno više talenta od npr. glume gdje se sve ponavlja, zato se meni sviđa ova dama koja kupuje kuću bez kredita!

  • fikus 23.08.2020.

    Lijepo si i sama rekla da ste od jednog projekta mogli živjeti nekoliko godina, a svi ste sigurno imali više od jednog projekta. Prema tome osigurani ste za dugi niz godina i da ne radite ništa. Ne razumijem zašto cvilite onda. Osim toga nije umjetnost jedino čime se možete baviti. Znam da vam je ne shvatljivo raditi za normalne mjesečne prihode i od istih živjeti, zato i cmoljite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare