Show

Komentari 7

Ornela Vištica: 'Da sam u nekoj zapadnoj zemlji bila, a ne BiH, mogla bih sletjeti u Hrvatsku'

Ornela Vištica: 'Da sam u nekoj zapadnoj zemlji bila, a ne BiH, mogla bih sletjeti u Hrvatsku'

Od ponoći je obvezno nošenje maski u javnom prijevozu za putnike i vozače te svatko tko dođe u Hrvatsku iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije mora u samoizolaciju...

Glumica Ornela Vištica (30) negoduje zbog odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koja je stupila na snagu u pomoć, prema kojoj osobe koje iz Bosne i Hercegovine uđu u Hrvatsku moraju 14 dana biti u samoizolaciji. 

POGLEDAJTE VIDEO O ORNELI VIŠTICI:

- Eh korona, jučer sam mogla puhati maslačak u Hercegovini, zato noćas od 12:00 više nisam. Karantenu si ne mogu priuštiti, jer se veselim odigrati još osam predstava pred kraj sezone u matičnom kazalištu u Zagrebu... Da sam u nekoj zapadnoj zemlji boravila vjerojatno bih mogla puhati maslačak i nakon toga sletjeti u Hrvatsku. Eh da. Lako tako na istok - napisala je Ornela na društvenim mrežama.

Objavila je fotografiju na kojoj puše maslačak, a iza nje se vidi slap Koćuša, koji se nalazi u Bosni i Hercegovini. 

Podsjetimo, od ponoći je obvezno nošenje maski u javnom prijevozu za putnike i vozače te svatko tko dođe u Hrvatsku iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije mora u samoizolaciju. 

- Te osobe će biti dužne boraviti u samoizolaciji 14 dana od ulaska u Hrvatsku. Obveza izolacije ne primjenjuje se na putnike koji samo tranzitiraju kroz te zemlje - rekao je voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović (58).

Najčitaniji članci