To je to što me zanima!

Oskarovac Redmayne dolazi u Hrvatsku: Seriju 'Šakalov dan' snimat će u Istri, Dubrovniku...

Britanski glumac poznat po ulozi Stephena Hawkinga u filmu 'Teorija svega' iz 2014., sad će u Hrvatskoj snimati novu seriju
Vidi originalni članak

Oskarovac Eddie Redmayne (41) snimat će seriju u Hrvatskoj i to u Istri. Riječ je o britanskoj seriji 'Šakalov dan', prema istoimenom romanu Frederica Forsytha. 

Snimanje u Hrvatskoj počinje 27. rujna u Rijeci, Dubrovniku, na Pagu i negdje u središnjoj Istri, piše Novi list.

U seriji će glumiti i Lashan Lynch, Adam James, Scott Alexander Young, Hans Peterson. 

Zbog toga Embassy Films Croatia traži statiste, a više se može doznati na njihovim Facebook stranicama gdje se spominje da im trebaju muški i ženski statisti svih profila, tamnije boje kose i tena, osobe različitih etničkih skupina.

NAJELITNIJA SREDNJA ŠKOLA NA OTOKU BoJo i priča kako otok 'štanca' lidere: Droge, bogatstvo, učenje i priprema za vladanje svijetom

Producenti seriju najavljuju kao 'hrabru, modernu reimaginaciju omiljenog i cijenjenog romana i filma', kako prenosi Hollywood Reporter.

Uz napomenu da će priča ostati vjerna izvorniku, zaronit će dublje u kameleonskog 'antiheroja' u srcu priče u 'visokooktanski, kinematografski, svjetski triler 'mačke i miša', smješten usred turbulentnog geopolitičkog krajolika ovog vremena.

ČUDESNE ZVIJERI Dumbledore i Scamander kreću u najveću pustolovinu života

Prihvatio se Carnival Films, a produkcija serije započet će ove godine.

Britanski glumac poznat je po ulozi Stephena Hawkinga u filmu 'Teorija svega' iz 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare