Obavijesti

Show

Komentari 0

Dumbledore i Scamander kreću u najveću pustolovinu života

Dumbledore i Scamander kreću u najveću pustolovinu života
3

Najmoćniji zlobni čarobnjak, Gellert Grindelwald, na slobodi je. Jedini tko mu može stati na put jest dvojac bez premca, Albus Dumbledore i njegov učenik, Newt Scamander

VIDEO

Nekolicina sretnika uspjela je dobiti priliku da pogleda najnoviji film iz franšize o svijetu Harryja Pottera, 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela'. Njihove reakcije je studio Warner Bros objavio na svojem Twitteru.

Kako je jasno vidljivo, nadolazeći film je oduševio sve citirane, tako da se čini kako nam dolazi podosta kvalitetan film. Jasno, do konačne ocjene se treba strpjeti. Iako, malo je vjerojatno da će mnogo razlikovati jer svi filmovi iz te franšize oduševili su kako publiku, tako i kritiku.

Na kraju prvog filma iz nove franšize smještene u svijet Harryja Pottera, 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći', malo je toga bilo razriješeno. No i dalje su se dogodile bitne stvari, koje su stavile figure na ploču. Tako smo upoznali čarobnjaka Newta Scamandera, kao što smo se i suočili sa zlim vještcem Grindelwaldom.

Grindelwaldovi okrutni eksperimenti doveli su do toga da je izbačen iz magijske škole kada je imao tek 16 godina. No to je izbacivanje samo potaklo mladog čarobnjaka da se nastavi baviti takvim zlokobnim pokusima. S vremenom je postao toliko moćan da je u cijeloj povijesti samo jedan poklonik mračnih sila, Voldemort, bio jači od njega.

U prvom dijelu sage o Newtu Scamanderu, MACUSA (Magical Congress of the United States of America) ulovila je zlog Gellerta Grindelwalda. Međutim, Grindelwald je iskoristio sve svoje sposobnosti te je uspio pobjeći. Netom po bijegu krenuo je okupljati svoju armiju učenika i sljedbenika.

U namjeri da spriječi Grindelwalda u svojim naumima, Albus Dumbledore udružit će se sa svojim bivšim učenikom Newtom Scamanderom (koji je bio ključan za prvotno hvatanje Grindelwalda), koji mu pristaje pomoći nesvjestan opasnosti kojoj se izlaže. U sve nemirnijem čarobnjačkom svijetu, čak će i sama stvarnost biti na kušnji.

U novom filmu se Eddieju Redmayneu (koji reprizira svoju ulogu Newta Scamandera iz filma  'Čudesne zvijeri i gdje ih naći') pridružuje i Jude Law, u ulozi mladog Albusa Dumbledorea. Johnny Depp reprizira svoju ulogu iz prethodnog filma, a uz ostale glumce koji se vraćaju ćemo vidjeti i nekoliko novih glumaca.

Tako u sporednim ulogama nastupaju Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller i Zoë Kravitz, koji svi repriziraju svoje uloge iz prvog filma. Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo i Poppy Corby-Tuech dolaze s novim likovima.

Pravi špijun: Will Smith postat će najveći svjetski tajni agent
Pravi špijun: Will Smith postat će najveći svjetski tajni agent

Redatelj je ponovno David Yates, koji je od 2007. naovamo režirao sve filmove iz franšize o Harryju Potteru. Scenarija se prihvatila sama autorice cijelog serijala, J.K. Rowling. 

'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela', u distribuciji Blitza, u hrvatska kina stiže 15. studenog.

VIDI OVO! Ova dva horoskopska znaka imat će stresan i težak studeni. Jeste li Vi jedan od njih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode