To je to što me zanima!

Oskarovka dosađivala Ralphu Fiennesu pa joj je odbrusio...

Prije no što je osvojila svog prvog Oscara, Lupita je bila asistentica glumca Ralpha Fiennesa kojem je, kaže, toliko dosađivala pitanjima da joj je jednom i odbrusio
Vidi originalni članak

Lupita Nyong’o (32), koja je dobila Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu '12 godina ropstva', prije deset godina je radila kao asistentica za glumca Ralpha Fiennesa (52) na setu filma 'Brižni vrtlar'.

- Prijavila sam se za posao jer sam znala da ću puno naučiti od njega. Radila sam besplatno i nije mi žao - izjavila je Lupita. Dodaje kako je Ralph pristojan i drag, ali na setu želi imati vlastiti mir i ne voli da ga kolege ometaju. Ona je, kaže, tad bila štreberica koja ga je ispitivala gluposti, pa joj je Fiennes odbrusio da ga pusti na miru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Linz 01.12.2015.

    Moram popiti sok od Čičoke, jer mi ove novinarske vratolomije smanjuju umne sposobnosti i protok krvi u mozgu. A Čičoka normalizira probavu i rad crijeva i čuva zdravlje živčanog sustava !!!

  • Poison Ivy † 01.12.2015.

    Ideeeeš, već onda ju skužio! A vrhunac mi je ono - osvojila svoj "prvog Oscara"! i tog je dobila prek veze (trebalo je ispunit kvotu afroamerikanaca), a drugog sigurno neće nikad osvojiti. Totalna bezveznjača. koja je zabrijala da je glumica.

  • kung fu panda 30.11.2015.

    joj tragedije neko joj reko prije 20g razguli mala

Komentiraj...
Vidi sve komentare