To je to što me zanima!

Oskarovka Michelle Yeoh udala se nakon 19 godina zaruka...

Michelle se u Americi ranije proslavila u sporednim ulogama u filmovima kao što su 'Tigar i zmaj', 'Sutra nikad ne umire' i 'Suludo bogati Azijci'
Vidi originalni članak

Glumica Michelle Yeoh (60) udala se za Jeana Todta  (77) bivšeg francuskog reli vozača i šefa momčadi Scuderia Ferrari koja se natječe u Formuli 1. Zaručili su se prije čak 19 godina, a vezu su okrunili na ceremoniji u Ženevi.

IZNENADILA SVOJIM POTEZOM Jamie Lee Curtis pokazala svoje atribute u dekoltiranoj haljini pa strastveno poljubila kolegicu

- Upoznali smo se u Šangaju 4. lipnja 2004. godine. Dana 26. srpnja 2004. Jean me zaprosio. Danas, nakon 6992 dana, u Ženevi, okruženi obitelji i prijateljima, slavimo ovaj poseban trenutak - pisalo je u poruci koja je dočekala goste na vjenčanju. Na vjenčanju je nosila zlatnu haljinu dok je Jean nosio plavo odijelo. 

Michelle je 1983. okrunjena za Miss Malezije. Ali to nije bila jedina titula koju je osvojila. Također je putovala u Australiju 1983. i pobijedila na nekoliko izbora, uključujući Miss Moomba i Kraljicu Pacifika. Ušla je u povijest kao prva azijska glumica koja je osvojila Oscara za najbolju žensku glavnu ulogu. 

Inače, Michelle, rođena je u Maleziji, a filmska zvijezda postala je u Hong Kongu. Nakon toga počela je osvajati svjetske pozornice, što ju je sa 60 godina dovelo i do nominacije za Oscara. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Šojka ptica 29.07.2023.

    Boli ju briga, sad je službeno žena a stigne poslje uživat

  • aingemahtec 29.07.2023.

    Sad je vrijeme i za prinove.

  • NijeRuža 29.07.2023.

    Mashallah! Lijepa žena i odlična glumica, a baš si pašu kao par!

Komentiraj...
Vidi sve komentare