To je to što me zanima!

Oskarovka više ne želi živjeti s muškarcima: 'Prestara sam za to s*anje, ne trebam nikoga...'

Ispričala je kako joj muškarac u životu uopće ne nedostaje te da se nikada nije osjećala usamljenom. I dalje ide na spojeve i uživa u njima, no novi brak i suživot s drugom osobom nisu joj na pameti.
Vidi originalni članak

Glumica, filmska producentica i bivši model, Charlize Theron (44), posljednju dužu vezu imala je prije desetak godina s tadašnjim dečkom Stuartom Townsendom, a u međuvremenu je otkrila kako misli da će možda tako i ostati, prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne znam hoću li ikada više moći živjeti s nekim. Da budem potpuno iskrena, možda će taj netko morati kupiti kuću pored mene. Prestara sam za ta s*anja i trenutačno mi je primarni fokus briga i odgoj moje djece - rekla je oskarovka.

Ispričala je kako joj muškarac u životu uopće ne nedostaje te da se nikada nije osjećala usamljenom. I dalje ide na spojeve i uživa u njima, no novi brak nije joj na pameti. 

- Tempo života ne ostavlja mi puno prostora da se tako nešto dogodi. Teško je to uskladiti i kad niste samohrana majka, a ovako je gotovo nemoguće - zaključila je. 

TEŠKO ZAZDOBLJE Charlize Theron: Grozno je bilo buditi se kao dijete ovisnika...

Nakon što je 10 godina provela s Townsendom, javnost pamti i da je izlazila sa Seanom Pennom, koji je nedavno oženio svoju treću suprugu. Theron je pak ispričala da brak u njihovom slučaju nikad nije bio nešto o čemu su razgovarali te da su samo izlazili. Theron je u to vrijeme posvojila dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Marjan❤ 09.08.2020.

    Pametna

  • sodogom2020 03.08.2020.

    U potpunosti je shvacam, mnogi od nas bi odmah "sutra" dalje krenuli solo, ali financijska ovisnost, djeca, tradicionalni odgoj...

  • Selo_malo 03.08.2020.

    Čemu zbog jedne kobase uzeti cijelu svinju kad se kobasa može nabaviti u rinfusi

Komentiraj...
Vidi sve komentare