To je to što me zanima!

Osmjehnula joj se sreća: Nadin je konačno našla svoju ljubav

Bivša natjecateljica 'Ljubavi na selu' u emisiji je ostala 'slomljena' srca. No, za nju je sreća došla nakon showa. Sada je u vezi s dvadesetjednogodišnjim Josipom
Vidi originalni članak

Kuharica Nadin Jurić (25) iz Solina poznata je javnosti po svojoj ustrajnosti u pokušaju pronalaska srodne duše u emisiji “Ljubav je na selu”. Gledatelji je pamte kao jednu od rekorderka koje su se više puta prijavile u show.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Dušana Golubovca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokušala je pronaći ljubav, no naposljetku nije uspjela. U devetoj sezoni emisije borila se za srce mehaničara Darija Gašparića (25). Bila je kod njega na farmi u Svetom Petru Čvrstecu. On je danas zaručen s djevojkom Anom Pahl i čekaju prvo dijete. Nadin je sudjelovala i u 12. sezoni emisije te je tražila ljubav kod Dušana Golubovca (29), koji se nedavno oženio.

Ostala je “slomljena” srca, ali nije odustala u pronalasku ljubavi. Nadin je sad pronašla onog pravog. Čitateljica 24sata potvrdila nam je kako Jurić sad ljubi mladića Josipa Sladića (21) iz Kaštel Lukšića.

- S Nadin se upoznao u jednom splitskom klubu. Zajedno su tri mjeseca - ispričala nam je čitateljica i naglasila kako je Jurić starija od njega. Osim toga, “osvanule” su zajedničke fotografije Nadin i Josipa iz jednog kluba.

U SLATKOM IŠČEKIVANJU Dario Gašparić iz 'Ljubav je na selu' postat će tata: 'Dečko je'

Na jednoj od njih novopečeni par se strastveno poljubio. Josip, dodaje čitateljica, danas uspješno trenira i igra nogomet za klub Bonito Kaštela.

- Nadin ne poznajem, ali Josip mi je pričao o njoj, čujemo se preko poruka, dobri smo prijatelji - dodala je čitateljica. Jurić je svojedobno rekla kako u slobodno vrijeme pleše, voli se šminkati i izlaziti s prijateljima. Za sebe kaže da je jako tvrdoglava i da voli pomagati drugim ljudima. Čini se kako je sreću pronašla izvan showa...     

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jamesbond7777 04.08.2020.

    jedan manje za novu sezonu 😎😎😎

  • 04.08.2020.

    Sretno

  • Orah 04.08.2020.

    Nek potraje, dobra cura...... ❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare