To je to što me zanima!

Ostala bez ljubavi života pa je bila u depresiji, muž joj bio sve

Nedinom se talentu, kao i izgledu, divila cijela bivša država, ali ona je uvijek govorila kako je sa suprugom Miloradom pronašla pravu ljubav. Kako je svojedobno rekla, bio joj je sve
Vidi originalni članak

Legendarna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini, a prema pisanju srpskih medija, pronašli su je mrtvu u njezinu stanu u Beogradu. Umrla je samo 10 dana prije godišnjice smrti svoje velike ljubavi, supruga Milorada Mešterovića

POGLEDAJTE VIDEO:

Milorad je bio Nadina velika podrška. Glumica je prije četiri godine pala s terase svog stana, a Milorad je bIo njezina točka koja ju je vratila i dala snagu za borbu.Tada je zadobila teške tjelesne ozljede.

- Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji. Ja sam je tražio da mi prebaci na vijesti. Nakon toga, ona je sređivala nešto po kući, a potom je izašla na terasu. Ne znam što se dogodilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala - rekao je svojedobno Milorad. Glumica je odmah nakon toga operirana. Dok ju je anesteziolog pripremao za operaciju, ona je olakšala dušu. Rekla mu je kako više ne može živjeti takvim životom zbog teške bolesti muža. Dok je pričala s osobljem, oči su joj bile suzne. 

LEGENDARNA GLUMICA Preminula Neda Arnerić (66): Pronašli su je mrtvu u stanu...

- Vidjela se velika tuga u njenim očima. Suprug joj je sve što ima u životu. Jako su povezani. On je već pet godina teško bolestan od raka. Ona mu je najveća podrška - ispričao je tada izvor iz bolnice. 

- Toliko sam sretna što smo bili zajedno. Bilo je tu raznih čuda. Nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji - iskreno je jednom prilikom ispričala Neda. Bio je to 5. rujna 1981. Moju muž je došao pogledati predstavu 'Mušica'. Nakon predstave otišli smo na večeru, a poslije večere smo se zbližili i počeli živjeti zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Prije toga sam svašta isprobala. Imam puno prijateljica koje su se udale za svoje dečke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac - nastavila je tom prilikom. 

Njenom se talentu, kao i izgledu, divila cijela bivša država, ali Arnerić je uvijek govorila kako je sa suprugom Miloradom pronašla pravu ljubav. 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 11.01.2020.

    Užas, ni u Srbiji se ne piše toliko o pokojnici koliko u 24 sata.

  • 11.01.2020.

    Da vas ja nesto pitam.Ako ti je muz bio "sve" u zivotu zasto nisi SVE napravila za njega da ga spasis?Postoji bezbroj knjiga i sve znanje da spasis svojeg muza POSTOJI u svijetu.Samo da si otvorila Bibliju koji put i malo citala shvatila bi da covjek ima svu moc u svemiru.Da spasi sebe i svoje voljene.Da spasi zemlju.Da ostvari neviden napredak.Sve je zapisano.

  • mmarek 11.01.2020.

    Imam puno prijateljica koje su se udale za svoje dečke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac. Vidi se ne samo da je bila izvrsna glumica nego i vrlo iskusna zena. Pa da, one su imale samo tog jednog muskarca pa koliko si ih onda ti imala da mi je znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare