To je to što me zanima!

Ostali su prijatelji: Kim i djeca stigli na Kanyeovu zabavu u usklađenim kombinacijama

Kim želi da djeca ostanu povezana s Kanyeom. Za nju je jako važno da ima zdrav odnos sa Kanyeom i da djeca imaju dobre odnose s oba roditelja. Njoj je to veliki prioritet i ona čini sve što može, rekao je izvor blizak obitelj
Vidi originalni članak

Šest mjeseci nakon podnošenja zahtjeva za razvod, Kim Kardashian (40)  i Kanye West (44) rade na održavanju 'zdravog' odnosa kada je u pitanju njihovo četvero djece, potvrdio je izvor blizak obitelji za E!.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim je nedavno pokazala svoju podršku Kanyeu posjećujući obje zabave za njegov nadolazeći studijski album, 'Donda', s njihovom djecom: North (8), Saint (5), Chicago (3) i Psalm (2).

 - Kim želi da djeca ostanu povezana s Kanyeom. Za nju je jako važno da ima zdrav odnos sa Kanyeom i da djeca imaju dobre odnose s oba roditelja. Njoj je to veliki prioritet i ona čini sve što može -  rekao je izvor.

Nakon što su  prošlog mjeseca na prvoj Westovoj 'Donda' zabavi bili odjeveni u potpuno crvenim odijelima, bivši par ponovno se modno koordinirao, ovaj put u potpuno crni Balenciaga outfit.

'MALO SI PRETJERALA' Kim objavila novu fotku, fanovi se koncentrirali na photoshop

Kim je svoj stil dotjerala sa sunčanim naočalama, dugom pletenicom i Balenciaga maskom za lice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nodi44 07.08.2021.

    Cisti sotonizam

  • nap 07.08.2021.

    Ostali u dobrim odnosima zbog djeteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare