To je to što me zanima!

Ostao joj samo šeširić: Emily je suprugu pozirala gola u pustinji

Ratajkowski glumi u ovogodišnjem filmu 'I Feel Pretty' koji u svibnju dolazi u hrvatska kina. Proslavila se 2013. kada se pojavila se u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea
Vidi originalni članak

Glumica i manekenka Emily Ratajkowski (26) rijetko se fotografira potpuno odjevena, ali ovog puta uspjela je nadmašiti samu sebe. Fanovima je pokazala ekskluzivne fotografije s luksuznog medenog mjeseca koji je provela sa suprugom, filmskim producentom Sebastianom Bearom-McClardom početkom ožujka u luksuznom resortu usred pustinje u Utahu.

IZNENAĐENJE Nakon golišave fotke, Emily Ratajkowski otkrila da se udala

Na jednoj fotografiji ju je suprug fotografirao iz ptičje perspektive, a leži potpuno gola na krevetu pokraj bazena. Od sunca se zaklonila šeširom, a grudi je prekrila rukama. 

Ubrzo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj 'kao od majke rođena' pozira suprugu, a ponovno ima samo šešir. 

- Ovako poziram za svog muža - našalila se Ratajkowski. 

Emily i Sebastian su na romantičnom odmoru na raspolaganju imali privatne bazene, saune, masaže, ljekovite kupke, ali i, kako kažu, dragocjeni mir od znatiželjne javnosti. 

Podsjetimo, sudbonosno 'da' izgovorili su pred matičarem u njujorškoj gradskoj općini. Ubrzo su se na internetu pojavile i fotografije s vjenčanja. Manekenka i glumica udala se u žutoj kombinaciji iz Zare za koju je izdvojila 1.200 kuna.

Ratajkowski glumi u ovogodišnjem filmu 'I Feel Pretty' koji u svibnju dolazi u hrvatska kina. Proslavila se 2013. kada se pojavila se u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea. Taj spot osigurao joj je i ulogu u filmu 'Gone Girl'.

U početku sam bila protiv tog spota, mislim da izgledam jako nervozno na snimci. Sada na to gledam kao na grešku u karijeri - rekla je Emily. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Mercedes s klasa 22.03.2018.

    samo da nabaci malo kila na guzu bila bi odlična

  • EneBell 22.03.2018.

    Sve mi se čini... Plastika... Tako da... Ima prirodnih ljepših...

  • Mthesecond 22.03.2018.

    Sve naj o njoj,žena bez mane što bi se reklo...Hahaha...Ali malo je dosadna,"nezanimljiva",s tim jednim te istim golišavim nastupima,prikazivanjima...Ne možeš je vidjeti obučenu...Hahaha...Ništa osim golišavosti ne nudi,glasa ne pušta,ništa ton samo slika :))) Htio ne htio gledaš je samo kao seksualni objekt,neku koju bi po(h)valio...Hahaha...Samo tu sliku projicira,draži javnost :))) A žene,možda bi je i one poželjele...Nije isključeno jer ne vidim što bi one gledale na njoj :))) A ima vojsku i obožavatelja i obožavateljica..To samo živi za njene slike,njene objave,čekaju na stand by...Hahaha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare