To je to što me zanima!

Ostavio se friziranja i trbušnog plesa jer sada samo želi pjevati

Zahirović je samohrani otac troje djece i smatra se jako modernim tatom. Nije mi teško spustiti se na njihovu razinu, igrati se i pričati o svim njihovim problemima, kaže Renato
Vidi originalni članak

Na glazbu su me još kao dječaka navukli roditelji. Pjevao sam kao mali, a kao svoj život glazbu sam počeo doživljavati s 14 godina, rekao nam je Renato Zahirović (27).

Zagrepčanin se natječe u showu “Zvijezde” te vjeruje da će žiri i ovaj put prepoznati njegov talent. Prije toga je pjevao u drugim sličnim showovima, poput “Hrvatska traži zvijezdu”, “Pinkove zvijezde” i “Zvezde granda”. Sa svakog se natjecanja vratio s lijepim iskustvom.

- Doma bih došao zadovoljan jer bih daleko dogurao. Došao sam na tuđe tržište, pokazao da se mogu prilagoditi i vratio se s dobrim rezultatima - rekao nam je Renato.

Njegova glazbena priča započela je kad je imao samo šest godina. Renatov talent otkrio je pokojni otac koji je svirao harmoniku. Majka je pjevala i obitelj je živjela od gaža. Otac mu je bio uzor. Renato danas također živi od pjevanja. Često ga zovu na svadbe, u klubove i na evente, a on, kaže, ne odbija ništa što ima veze s glazbom. Koju godinu prije bio je frizer i instruktor trbušnog plesa.

- Prestao sam jer ne stižem sve. Nama Romima je trbušni ples u krvi. Mnogi me pitaju: ‘Kako muškarac pa pleše trbušni ples?’. Prvo su muškarci plesali trbušni ples, a tek kasnije su to preuzele žene - kaže.

IMA ISKUSTVA Zavodnik Filip iz Supertalenta nastupio je i u showu 'Zvijezde'

Ostavio se i frizerskog posla jer se u potpunosti želi posvetiti pjevanju. Šišao je, kaže, mnoge naše zvijezde, ali ni jednu ne želi imenovati. Prije godinu dana prestao se baviti i tim poslom jer ne stiže kvalitetno raditi nekoliko poslova. U budućnosti bi volio zaraditi dovoljno da u centru Zagreba otvori mondeni frizerski salon. Renato je samohrani otac troje djece i smatra se jako modernim tatom.

- Nije mi teško spustiti se na njihovu razinu, igrati se i pričati o svim njihovim problemima. No uvijek se zna čija je zadnja, tko je otac, a tko dijete - kaže.

Njegova djeca, Angelina (7), Alexandro (8) i Alberto (9), ponose se ocem koji sve stiže i za njih mu ništa nije teško.

- Idem na roditeljske sastanke, provjeravam jesu li naučili gradivo, napisali zadaću... Radim sve što rade i drugi samohrani roditelji - rekao je Renato.

FILIP RUDAN Šuput nakon koncerta osvojio mladi kandidat iz Supertalenta

Vremena za izlaske nema jer je “rastrgan” između djece i glazbe. Ima prijateljicu, samohranu majku, pa se, kad nađu vremena, nađu na kavi i tračaju do besvijesti. Smeta ga što zbog prezimena sve zanima u kakvoj je vezi sa Zahirovićima iz Vukomerca.

- Nikakvoj, nismo rod. Sramim ih se. I njih i pucnjave kao načina rješavanja problema. Civiliziran sam čovjek i protivim se nasilju - rekao je Renato.

VIDI OVO! Kylie Jenner: Želim još jednu curicu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11.10.2018.

    Zašto djelite ljude po nacionalnosti i tako stvarate mržnju?Čovjek od toga živi i brine se za svoju djecu ni to Vam smeta.

  • isoc41 11.10.2018.

    svi budu samo popevali, ko pak bu delal?? ne znam ko je pobjedil na prošlom talentu, supertalentu, zvijezdici, voiceu...ali znam da se moreju izvoziti ti svi silni pjevači da bi mi bili najizvoznik u europi..

  • Adrian1 11.10.2018.

    Ujedno je i najbolji prijatelj najpoznatijeg hrvatskog transvestita, prostitutke i roma umjetničkog imena Valerija Valić, koji sebe u oglasima zove Valica kod koje nema ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare