To je to što me zanima!

Ostvarila im se želja: Aniston i Theroux posvojili djevojčicu?

Kako piše In Touch Weekly, ovo je definitivno godina slavne holivudske glumice. Naime, nekoliko dana nakon vjenčanja par je navodno posvojio djevojčicu
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (46) i Justin Theroux (44) vijest o vjenčanju skrivali su i od svojih najbližih prijatelja, a prema najnovijim napisima u stranim medijima, sve su odlučili iznenaditi još jednom velikom vijesti. 

Naime, In Touch Weekly piše da je nedavno vjenčani par posvojio šestomjesečnu djevojčicu. Vjenčanje su navodno organizirali u zadnji tren kako bi bili u braku prije nego što u njihovu obitelj stigne prinova. 

- Jednoj bliskoj osobi Jennifer je rekla da djevojčicu još nije vidjela, no to je bilo nekoliko tjedana prije vjenčanja. Tada su već svi papiri bili odobreni, a djevojčica bi uskoro trebala stići u naručje Justina i Jennifer - tvrdi izvor. Dodao je da je Jennifer oduvijek željela imati kćer te da joj se želja napokon ostvarila. 

Us Weekly piše da joj je tijekom procesa posvajanja puno pomogla kolegica Sandra Bullock (51) koja je 2010. godine posvojila dječaka Louisa. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Moria 13.08.2015.

    ona fakat ne moze prestat kopirat bivseg muza, kaj sad bu pocela posvajat ko bradangelina

  • teninamama 13.08.2015.

    Baš mi je drago! I dalje mi je puno draža od one nakaze Angeline!

  • kung fu panda 13.08.2015.

    ne znam zašto ali imam loš predosiječaj nekako mi ona previše sebično izgleda da bi mogla iskreno voljeti dijete više mi liči da je posvojila jer je to trenutno IN ,ali to je samo moje mišljenje daj Bože da je pogrešno

Komentiraj...
Vidi sve komentare