To je to što me zanima!

Osuđivani Mister Hrvatske neće se odreći svoje titule

Dino Bubičić je prije šest godina u Rijeci uhvaćen kako preprodaje sintetičku drogu na techno partyiju. Proveo je 4 mjeseca u istražnom zatvoru
Vidi originalni članak

Dino Bubičić (26) na press konferenciji sazvanoj odmah nakon izbijanja skandala cijelo je vrijeme gledao u pod. Mister Hrvatske 2008. nije se odrekao titule, iako je osuđeni diler droge. Dino je prije šest godina u Rijeci uhvaćen kako preprodaje sintetičku drogu na techno partyiju. Kod kuće su mu pronašli i veće količine amfetamina i ecstazyja te nešto heroina. Proveo je četiri mjeseca u istražnom zatvoru, a 2005. je pušten na uvjetnu slobodu.
- Žao mi je zbog svega, ali mislim da sam titulu Mistera zaslužio. Dugo sam ispaštao zbog gluposti u mladosti. Upao sam u loše društvo kad su mi se roditelji razveli, a sestra umrla od autizma - govori Dino.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vea 11.07.2008.

    1234567890-svaka tebi čast kako \"pametno\" i zrelo razmišljaš.To je kao čovjek napravi pokolj,ali se ne skriva iza maske i\"svaka mu čast\"BRAAAAVOOOO\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tvoj IQ26

  • vea 11.07.2008.

    queenofnuthin-po ovome kakav si zaključak dinio(la)na moj komentar rekao bi da ti je IQ SKORO 50

  • babboon 09.07.2008.

    Tko Vama 24 sata daje za pravo kopati po necijem krim dosjeu, i objavljivat njegov sadrzaj?? Je li Vam poznato da je i to kaznjivo? I davati nadimke i epitete? Pogotovo dok se nekom krivnja ne dokaze (neovisno o ovom slucaju) ! Nikad do sad nisam ni u jednim novinama osim vasih vidio takav bezobrazluk! Ah, to i prilici zutoj stampi, a vi ste upravo i samo to! Obicno objavljujete samo podobne komentare, objavite ovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare