To je to što me zanima!

Pogledajte memeove: Internet se urnebesno sprda s Kraljicom

Meghan i princ Harry nakon intervjua s Oprah Winfrey izazvali su reakcije u cijelom svijetu. Jedni ih podržavaju, drugi kritiziraju, a neki su se počeli šaliti na njihov račun
Vidi originalni članak

Nakon dugoočekivanog intervjua Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) u kojem su otkrili detalje o kraljevskoj obitelji i njihovom životu, iznjedrile su brojne reakcije. Dok neki podržavaju par, drugi ih oštro kritiziraju, a nije trebalo dugo da se korisnici društvenih mreža našale na njihov račun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog Meghan vježbam ophođenje prema kraljici kod kuće, za svaki slučaj - napisao je jedan od korisnika Twittera. Objava se odnosi na situaciju kada je Markle trebala upoznati kraljicu Elizabetu (94), a Harry ju je upozorio kako joj se treba pokloniti. 

- Ovo je način da si kraljevska obitelj popravi reputaciju - napisao je drugi korisnik i priložio fotomontažu kraljice koja gostuje kod glumice Jade Pinkett Smith (49) u showu 'Red Table Talk'.

Mnogi su 'bacali' fore i na seriju 'Kruna' koja govori o vladavini kraljice Elizabete, a koju je stvorio i napisao scenarist Peter Morgan (57).

SLUŽBENO OČITOVANJE Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

- Premijera pete sezone Krune je sočna. Ekipa s Netflixa dok hvata bilješke za desetu sezonu Krune - šalili su se korisnici društvene mreže. 

Još je jedan od tweetova izazvao urnebesne reakcije.

- Kad se monarhija ukine i Charles ne bude mogao postati kralj, onda ću naći mir - piše u objavi s fotomontažom pokojne princeze Diane i izjave Olenne Tyrell, kraljevne iz 'Igre Prijestolja'.

 

Tu je niz zezancija na račun Kraljice i Jamesa Bonda kao odanog agenta koji rješava sve njene probleme.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • savskokupaliste 09.03.2021.

    I bogati plaču.

  • x00x 09.03.2021.

    ako je ovo vrhunac modernog humora....

  • Netko od ljudi 09.03.2021.

    Ma sto je najgore to je istina...oni pokusavaju svoja sranja sakriti...mater su mu satrali al eto mali se neda

Komentiraj...
Vidi sve komentare