Show

Komentari 33

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

Zbog intervjua njezina unuka i njegove supruge, Elizabeta II. morala je odraditi krizni sastanak, po tko zna koji put u svom životu. Sa sinom Charlesom i unukom Williamom razgovarala je o sljedećem koraku

Buckinghamska palača je 'paralizirana' nakon što su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) otkrili šokantne informacije o njihovu životu u Velikoj Britaniji i optužili dvor za razor njihove obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kraljica Elizabeta II. (94), o kojoj su supružnici u više navrata govorili pozitivne stvari, navodno je odbila potpisati službenu izjavu koju bi uputila javnosti povodom ovog intervjua, piše Daily Mail.  

Kraljica, princ Charles i princ William zatvorili su se u sobu i održali 'krizni' sastanak oko toga kako reagirati na optužbe Harryja i Meghan koje su izrečene tijekom dvosatnog intervjua s Oprah Winfrey (67). Raste pritisak da se iz palače oglase danas, a osoba bliska dvoru rekla je da su svi u intenzivnom šoku i da su tužni jer je princ Harry pritisnuo gumb za nuklearno oružje na svoju obitelj. 

U intervjuu su supružnici optužili članove kraljevske obitelji za rasizam, otkrili su da je netko iz obitelji pitao 'koliko će crno biti dijete' kada ga Meghan rodi, a rekli su i da palača nije pružila potporu bivšoj glumici iako su vidjeli da se o njoj šire laži.

Harry je ispričao da se ne čuje baš s ocem, da ga je obitelj prestala financirati, a Meg je otkrila da je uoči vjenčanja nju rasplakala Williamova žena, Kate Middleton, a ne obrnuto kao što se pisalo tih dana. 

Najčitaniji članci