Obavijesti

Show

Komentari 33

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu
6

Zbog intervjua njezina unuka i njegove supruge, Elizabeta II. morala je odraditi krizni sastanak, po tko zna koji put u svom životu. Sa sinom Charlesom i unukom Williamom razgovarala je o sljedećem koraku

VIDEO

Buckinghamska palača je 'paralizirana' nakon što su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) otkrili šokantne informacije o njihovu životu u Velikoj Britaniji i optužili dvor za razor njihove obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:24

Kraljica Elizabeta II. (94), o kojoj su supružnici u više navrata govorili pozitivne stvari, navodno je odbila potpisati službenu izjavu koju bi uputila javnosti povodom ovog intervjua, piše Daily Mail.  

FILE PHOTO: Britain

Kraljica, princ Charles i princ William zatvorili su se u sobu i održali 'krizni' sastanak oko toga kako reagirati na optužbe Harryja i Meghan koje su izrečene tijekom dvosatnog intervjua s Oprah Winfrey (67). Raste pritisak da se iz palače oglase danas, a osoba bliska dvoru rekla je da su svi u intenzivnom šoku i da su tužni jer je princ Harry pritisnuo gumb za nuklearno oružje na svoju obitelj. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

U intervjuu su supružnici optužili članove kraljevske obitelji za rasizam, otkrili su da je netko iz obitelji pitao 'koliko će crno biti dijete' kada ga Meghan rodi, a rekli su i da palača nije pružila potporu bivšoj glumici iako su vidjeli da se o njoj šire laži.

Oprah: Kraljica i princ Filip nisu pričali o Archiejevoj boji kože...
Oprah: Kraljica i princ Filip nisu pričali o  Archiejevoj boji kože...

Harry je ispričao da se ne čuje baš s ocem, da ga je obitelj prestala financirati, a Meg je otkrila da je uoči vjenčanja nju rasplakala Williamova žena, Kate Middleton, a ne obrnuto kao što se pisalo tih dana. 

Duke and Duchess of Sussex - Royal Highlights
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...