To je to što me zanima!

Osveta stiže: Pravda napokon sustiže one koji su zgriješili...

Robert McCall nastavlja raditi ono što najbolje zna - boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kad mu jedinu prijateljicu otmu i ubiju u uroti, upušta se u osvetu
Vidi originalni članak

Nastavak filmskog hita 'Pravednik', iz 2014., ipak je nešto što smo bez ikakvog problema mogli očekivati. U pitanju je film koji je na podosta smiješnom proračunu od samo 55 milijuna dolara zaradio čak 192 milijuna. To je uspjeh koji će donijeti smiješak na lice gotovo svakog producenta i financijera, pa nam nastavak dolazi ove godine.

'Pravednik', zasnovan na seriji s početka osamdesetih, još je jedan od nedavnih 'jeftinih' akcijskih filmova koji je uspio pokrenuti svoju franšizu. Prije njega to su uspjeli i 'John Wick', a i nevjerojatno uspješan 'Deadpool'. I dok 'John Wick' već napreduje prema trećem filmu, ovog ljeta vidjet ćemo hoće li i 'Pravednik' biti toliko uspješan.

ŠAKE U ZRAK Mladi Creed se vratio: Ispred njega je bitka njegovog života

Nakon prvog 'Pravednika' u kojem smo upoznali Roberta McCalla, bivšeg pripadnika specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru, postalo je jasno da ćemo dobiti i nastavak tog nevjerojatno zabavnog filma. Ipak, McCallu na kraju nije pošlo za rukom biti u mirovini, već je postao branitelj nejači.

U nastavku nazvanom jednostavno 'Pravednik 2' Robert McCall nastavlja raditi ono što najbolje zna - boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima.

Ali McCallu je strah nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je... Pravednik.

Pogledajte video

Glavnu ulogu u filmu 'Pravednik 2' i dalje ima glumac koji ju je toliko dobro odglumio prošli put, Denzel Washington. Podršku mu daju Bill Pullman te Pedro Pascal, a vraća se i Melissa Leo.

Režiser u igri je opet Antoine Fuqua, tako da akcije neće nedostajati u filmu koji nam u kina dolazi sredinom kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • frenky___ 28.06.2018.

    Ipak, McCallu na kraju nije pošlo za rukom biti u mirovini, već je postao branitelj " nejači." NEJAČI????

Komentiraj...
Vidi sve komentare