To je to što me zanima!

OT: Marinin sin umro zbog atentata prije 140 godina?

Srbi na svojim forumima raspravljaju o tome je li kuća na beogradskom Koštunjaku, u kojoj žive natjecatelji u showu 'Operacija trijumf', ukleta
Vidi originalni članak

Prije točno 140 godina u šumi Koštunjak, koja se tada nalazila otprilike na mjestu gdje je danas kuća u kojoj borave studenti "Operacije trijumf", ubijeni su knez Mihailo Obrenović i njegova sestra. Srbi sada na forumima teoretiziraju kako je tada počeo tragičan niz koji je prije nekoliko dana uzeo svoju zadnju žrtvu, Miloša, mlađeg sina autorice Marine Tucaković. Kuću u kojoj se do "Operacije trijumf" snimao srpski "Big Brother", forumaši su proglasili ukletom. Napominju čak kako stariji Beograđani i danas izbjegavaju park u Koštunjaku. Njihovi argumenti se doduše tiču samo događaja od kada je kuća sagrađena pa su stoga samo nju proglasili ukletom. Teoriju o prokletstvu argumentiraju tragičnim nesrećama koje su zadesile prošlogodišnje sudionike srpskog BB-a. Stevan (23) iz Novog Sada, Zorica (24) iz Zemuna i Emir (26) iz Tuzle izbačeni su iz showa i svi su zajedno poginuli u automobilskoj nesreći. Show je tada prekinut zbog tragičnih okolnosti. Sljedeća smrt koju navode je ova Marinina sina, a spomenuli su i nekoliko manje tragičnih događaja kojima podupiru svoju teoriju. Danijel Alibabić, sudionik prošlogodišnjeg VIP "Big Brothera", je nakon gostovanja u Kući otkrio da ima veliko oštećenje jetara, a spominju i smrti Danijelova i Đorđina djeda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 05.12.2008.

    da a ja sam rucao s alienom

  • davor_ 05.12.2008.

    j*** te led

  • rebelde 05.12.2008.

    Nije Djordjina, nego Djordjeva. Nije on žensko, bre, pa da bude Djordjina. A i informacije o atentatu vam nisu baš najtačnije. Raspitajte se malo bolje. Potrudite se da bar istorijske fakte pišete tačno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare