To je to što me zanima!

OT: Srpska četvorka kao boy bend želi na Euroviziju

Većina studenata Akademije okušat će se na natječajima svojih zemalja za pjesmu Eurovizije. Od naših, Ana Bebić i Igor bi trebali ići na Doru
Vidi originalni članak

Četvero bivših natjecatelja nedavno završene "Operacije trijumf" pokušat će izboriti svoje mjesto na sljedećoj Euroviziji u Moskvi. Srpski predstavnici Đorđe Gogov, Nikola Paunović, Vukašin Brajić i Nikola Sarić formirat će boy bend, unutač tome što su posljednja dvojica tijekom showa nekoliko puta izrazili želju da započnu solo karijere. Na Beoviziji bi trebala nastupati i Sonja Bakić, kao i Milica Majstorović koja će pjevati u duetu s polubratom Marije Šerifović, Danijelom Pavlovićem. Pobjednik reality showa Adnan Babajić već je najavljen kao predstavnik BiH na natjecanju za najbolju pjesmu, a najavljen je i nastup Ane Bebić i Igora Cukrova na ovogodišnjoj Dori. Još nije poznato hoće li se i najčešći favorit publike Aleksandar Belov natjecati s pjesmom koja bi predstavljala Makedoniju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ---komin--- 17.01.2009.

    rebeide,djelomično si u pravu! ali ja sam samo uzela u obzir one koji su ušli u finale (a Sonja nije).Vukašin je ok...ali kad on pjeva...kao da se muči! Dok Aleksandar pjeva to djeluje tako jednostavno!Baš čovjek rastura!

  • rebelde 16.01.2009.

    Aleksandar ima najbolje glasovne mogućnosti! Pa, Komin, ne nasmejavaj me. Najbolji su Vukašin i Sonja po glasovnim mogućnostima, oni nijedan kiks nisu imali, a Aleksandar se žešće izblamirao sa \"Tajno moja\". I isti daj Aleksandar nema pojma da bekne engleski baš kao i Adnan. Teško da će neko od njih imati svetsku karijeru.

  • ---komin--- 16.01.2009.

    Inače na operaciji trijumf pobjediti je trebao Aleksandar je ima daleko najveće glasovne sposobnosti a ne onaj Bosanac koji se ne će znati predstaviti na stranom tržištu jer ne zna \"E\" od Engleskoga!!! Ovim mladim ljudima treba pružiti priliku i baš mi je drago što će nastupati!Da bar na Dori pobjedi Igor ili Ana!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare