To je to što me zanima!

Otac Amy Winehouse: Uvijek pričam s njom, i sada je ovdje

KOMUNICIRAJU Mitch tvrdi da je njegova kći isprva bila uzrujana što je prerano umrla, sa samo 27 godina, ali sad se pomirila s tim i privikava se na zagrobni život
Vidi originalni članak

Prošle su točno tri godine otkada je u Londonu od trovanja alkoholom preminula Amy Winehouse. Iako brojni fanovi još ne vjeruju da je nema, još je teže njenom ocu Mitchu (61) koji tvrdi da razgovara s njom u zagrobnom životu.  

- Ona stoji pored mene, svaki put kada sam na pozornici. Ona je tamo, osjećam je - rekao je u intervjuu za The Sun

Kazao je i da je njegova kći isprva bila uzrujana što je prerano umrla, sa samo 27 godina, ali navikla se na to i sada se privikava na zagrobni život. 

- Ona je i sada tu i govori mi 'Samo nastavi s tim tata'. Uvijek pričam s njom, cijeli dan, svaki dan - kazao je Mitch koji je u čast svojoj kćeri osnovao zakladu 'Amy Winehouse'.

- Amy je voljela djecu i kroz Zakladu mi ćemo pomagati dobrotvornim akcijama koje pomažu mladima, a posebno onima koji su u nevolji zbog bolesti, invalidnosti, financijske situacije ili ovisnosti - rekao je Mitch. Nije zaboravio ni na obožavatelje svoje kćeri, njima je zahvalio objavom na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Maldini3 24.07.2014.

    Motaj, smotaj..

  • kung fu panda 23.07.2014.

    dragi tata smanji gljive života ti

  • kalerZ 23.07.2014.

    već je 3 godine prošlo, uffff

Komentiraj...
Vidi sve komentare