To je to što me zanima!

Otac Dine Jelusića: 'Nije istina da je napustio Whitesnake'

Coverdale želi da Whitesnake nastavi raditi studijski, ali se još nisu oglasili, niti on niti njegov management što se događa sa planiranom turnejom u 2023. i kako bi taj studijski rad trebao izgledati, rekao je Dario Jelusić
Vidi originalni članak

Iz konteksta i montaže je tako zaključeno, ali istina je da je dio turneje u Europi otkazana kao i turneja u Americi. I to je ta gotova priča koju je Dino spomenuo, otkrio je za Večernji list Dario Jelusić, Dinin otac i menađer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Coverdale želi da Whitesnake nastavi raditi studijski, ali se još nisu oglasili, niti on niti njegov management što se događa sa planiranom turnejom u 2023. i kako bi taj studijski rad trebao izgledati. Dino je i dalje član Whitesnakea, a što će biti dalje, vidjet ćemo - poručio je Dario.

NA GLAZBENOM FESTIVALU Dino Jelusić se u Francuskoj družio s Johnnyjem Deppom: 'Ljubazan je, iskren i prizeman'

On je tako demantirao sinoćnje vijest da Dino više neće nastupati s Whitesnakeom. Razloge navodnog odlaska je Dino otkrio za IN Magazin.

- Neke stvari će se drastično promijeniti, mislim da je ovo s 'Whitesnakeom' gotova stvar. Umoran sam već od pitanja zašto, to adresirajte gospodina Coverdalea. On je taj koji je otkazao turneju, a ja sam došao doma - izjavio je Dino.

NAŠAO I ALTERNATIVU Jelusić napušta Whitesnake: 'Turneja je otkazana, pitanja šaljite gospodinu Coverdaleu'

Međutim, 'Whitesnake' je brzo zamijenio s drugim bendom.

- Našao sam alternativu koja je u nekim pogledima ispala bolja. Turneja nam je otkazana, a ja sam otišao svirati s bendom 'The Dead Daisies' pa se možda tu nešto zakuha. A možda i krenem opet sa svojim bendom. Trenutno je sve u velikoj zavrzlami - rekao je Dino, koji još uvijek ne zna što će se dogoditi u njegovoj glazbenoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO: DINO JELUSIĆ OPONAŠAO TARU THALLER

Idi na 24sata

Komentari 14

  • A'kaj bude da bu bilo!? 27.09.2023.

    On je bio prva njegova ljubav hahah

  • sircus 14.08.2023.

    jel to onaj sto je buljio u sanjine grudi...

  • Jogurtaši 14.05.2023.

    Ovome ne mogu pomoći svi novinski članci i svi novinari svijeta kao ni PR službe. Taj ima jedino vokalnog talenta a sve ostalo mu je za pustiti vodu da vnago odu. Sad po novome ga se gura u bend koji je održao najviše oproštajnih koncerata u povijesti glazbe parni valjak. Trebate ćuti kako ovome zvuče vlastiti albumi, ono komercijalno metalsko smeće..uglavnom je opet dokazano da je talenat samo 10% uspjeha. Ovaj je ipak kao stvoren za ovu karaoke šemu sa televizije odakle je i iznjedrio. Oni..pjevačka big brother instant koncepcija a ovo sa White snake je totalna glupost. Koji mrtvi White snake???

Komentiraj...
Vidi sve komentare