To je to što me zanima!

Otac je Michaela Jacksona dao kemijski kastrirati zbog glasa

Doktor pokojnog pjevača je ispričao da je Michael dobivao injekcije hormona kada je imao 12 godina kako bi se izliječio od akni, ali i da se njegov glas ne bio produbio zbog puberteta
Vidi originalni članak

Joe Jackson je bio jedan od najgorih očeva u povijesti, ispričao je Conrad Murray, tvrdi Mirror. Doktor, koji je osuđen za nenamjerno ubojstvo Michaela Jacksona, rekao je kako je pjevača njegov otac Joe dao kemijski kastrirati. 

- To je učinio da bi Michaelu ostao njegov visok glas i ne postoji riječi kojima bi se opisao taj užas - istaknuo je Murray. Osramoćeni doktor pokojnog kralja popa kaže da je glazbeni menadžer Joe, koji je preminuo prošlog mjeseca, bio iznimno okrutan prema svojoj djeci. 

Murray je ispričao da je Michael dobivao injekcije hormona kada je imao 12 godina kako bi se izliječio od akni, ali i da se njegov glas ne bio produbio zbog puberteta. Jacksonov doktor je napisao 2016. knjigu 'To je to! Tajni životi doktora Conrada Murrayja i Michaela Jacksona' u kojima je iznio optužbe protiv obitelji kralja popa. 

Michael, koji je preminuo u lipnju 2009. od predoziranja lijekovima, pričao je u emisiji Oprah Winfrey 1993. kako ga je otac zlostavljao. Rekao je da je njegov otac 1960-ih sjedio s remenom u rukama, a on i njegova braća Jackie (67), Tito (64), Jermaine (63) i Marlon (61) su uvježbavali nastup svoje grupe Jackson 5. 

- Ako ne bi dobro izveli koreografiju i pjevanje, razderao bi nas, stvarno bi nas sredio - ispričao je pokojni pjevač. Michael je preminuo zbog smrtonosne mješavine raznih sedativa, a neke od njih mu je dao doktor Murray. On je odslužio četiri godine zbog nenamjernog ubojstva kralja popa, no i dalje tvrdi kako je nevin.  

JACKSONI O OCU: 'Seku je seksualno zlostavljao i nas tukao električnim kablom'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • retita🦋 09.07.2018.

    Nakon pročitanog imam samo jedan komentar-moj tata je najbolji tata na svijetu!

  • _Q_ 09.07.2018.

    Danas to rade kud i kamo masovnije. U liberalnom zapadu postalo je normalno djeci davati blokatore puberteta i hormone za "promjenu spola". A ako ih zbog toga kritiziraš onda si "transfob".

  • Demetra 09.07.2018.

    Ako je to istina, to je monstruozno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare