Obavijesti

Show

Komentari 6

'Seku je seksualno zlostavljao i nas tukao električnim kablom'

'Seku je seksualno zlostavljao i nas tukao električnim kablom'
10

Preminuli otac Kralja popa iza sebe je ostavio 11 djece, a njegov vojnički režim odgajanja te čak seksualno nasilje nad Rebbie Jackson, ostavio je traumatične posljedice na cijelu obitelj, prenosi The Sun

VIDEO

Glazbeni menadžer Joe Jackson napravio je pop zvijezde od svoje djece, a na smrtnoj postelji nije im dao ni blizu. Jučer je preminuo u 89. godini od raka gušterače. Njegov životni san bio je da bude poznati boksač, ali nakon rođenja kćeri Rebbie morao je odustati od toga i krenuti raditi kako bi financirao obitelj. Kada je njegov sin Tito uzeo gitaru u ruke i počeo svirati, ugledao je priliku da kroz djecu ostvari toliko željenu slavu, piše The Sun.  

- Nismo smjeli imati prijatelje, nakon škole dolazili smo doma i vježbali. Ako sam pogriješio, primio me i svom snagom bacio u zid, majka je mislila da će me ubiti - rekao je svojedobno Michael Jackson kada se prisjećao početaka 'Jackson 5'. 

Jackie (67), Tito (64), Jermaine (63), Marlon (61) i najmlađi, Michael, u startu nisu bili osuđeni na normalno djetinjstvo. Umjesto brižnog oca, imali su 'čudovišnog' menadžera koji ih je trenirao s remenom ili električnim kablom u ruci.

 

Thank you, #joejackson. @thejacksons @michaeljackson @janetjackson #rebbiejackson

A post shared by cleetiss (@cleetiss) on

- Drago mi je što sam bio tako strog, jer da nisam, nikada ništa ne bi bilo od njih. Pa pogledajte kakve sam zvijezde napravio - priznao je Joe u jednom intervjuu. Njegov je način odgoja ostavio tragične posljedice na sinove, a na Michaela koji je tada imao tek 14 godina, najviše. Zvao ga je 'nosonja' jer je Michael imao veći nos od svoje braće. To ga je doživotno obilježilo te je imao toliko operacija nosa da je na kraju morao nositi 'nosnu' protezu.

- Izgubio sam samopouzdanje, a u javnosti sam pokrivao nos rukom jer mi je rekao da me se zbog nosa srami -  izjavio je Michael. Prema svojim kćerima Joe je bio nešto blaži, ali jedna od njih nije bila pošteđena zlostavljanja oca menadžera. La Toya Jackson (62) je u svojem memoaru 1991. iznijela istinu o njegovom odnosu s njezinom starijom sestrom Rebbie (68). 

 

#JanetJackson and her older sis #RebbieJackson (📸: @solaimanfazel)

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

- On je moju sestru seksualno zlostavljao i dirao, samo ona to nikada neće priznati - rekla je La Toya nakon što je njezina obitelj demantirala njezine izjave o Joeu i obitelji. Njegovo jedanaestero djece nisu jedini koji su prolazili pakao s njim. Svoju je suprugu Katherine Jackson (88) varao 25 godina sa svojom tajnicom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin