Obavijesti

Show

Komentari 16

Otac je Michaela Jacksona dao kemijski kastrirati zbog glasa

Otac je Michaela Jacksona dao kemijski kastrirati zbog glasa
9

Doktor pokojnog pjevača je ispričao da je Michael dobivao injekcije hormona kada je imao 12 godina kako bi se izliječio od akni, ali i da se njegov glas ne bio produbio zbog puberteta

VIDEO

Joe Jackson je bio jedan od najgorih očeva u povijesti, ispričao je Conrad Murray, tvrdi Mirror. Doktor, koji je osuđen za nenamjerno ubojstvo Michaela Jacksona, rekao je kako je pjevača njegov otac Joe dao kemijski kastrirati. 

Pixsell

- To je učinio da bi Michaelu ostao njegov visok glas i ne postoji riječi kojima bi se opisao taj užas - istaknuo je Murray. Osramoćeni doktor pokojnog kralja popa kaže da je glazbeni menadžer Joe, koji je preminuo prošlog mjeseca, bio iznimno okrutan prema svojoj djeci. 

Murray je ispričao da je Michael dobivao injekcije hormona kada je imao 12 godina kako bi se izliječio od akni, ali i da se njegov glas ne bio produbio zbog puberteta. Jacksonov doktor je napisao 2016. knjigu 'To je to! Tajni životi doktora Conrada Murrayja i Michaela Jacksona' u kojima je iznio optužbe protiv obitelji kralja popa. 

Reuters/Pixsell

Michael, koji je preminuo u lipnju 2009. od predoziranja lijekovima, pričao je u emisiji Oprah Winfrey 1993. kako ga je otac zlostavljao. Rekao je da je njegov otac 1960-ih sjedio s remenom u rukama, a on i njegova braća Jackie (67), Tito (64), Jermaine (63) i Marlon (61) su uvježbavali nastup svoje grupe Jackson 5. 

- Ako ne bi dobro izveli koreografiju i pjevanje, razderao bi nas, stvarno bi nas sredio - ispričao je pokojni pjevač. Michael je preminuo zbog smrtonosne mješavine raznih sedativa, a neke od njih mu je dao doktor Murray. On je odslužio četiri godine zbog nenamjernog ubojstva kralja popa, no i dalje tvrdi kako je nevin.  

'Seku je seksualno zlostavljao i nas tukao električnim kablom'
'Seku je seksualno zlostavljao i nas tukao električnim kablom'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu