To je to što me zanima!

Otac Lady GaGe moli za novac: Moram isplatiti plaće radnicima

Restoran smo morali zatvoriti, a našem osoblju treba novac. Svaka pomoć za naše zaposlenike je dobrodošla, napisao je Joseph na društvenim mrežama. Otpustio je 30 radnika...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Skinula se s droge, ima PTSP, nazivali je razaračicom brakova

Siguran sam da ti kćer itekako može pomoći, posebice sad kad nije zauzeta ni izdavanjem albuma niti koncertima. Oboje ste bogati, ovo je baš odvratno, samo je jedan od komentara upućenih ocu Lady GaGeJoseph Germanotta je, naime, zatražio humanitarnu pomoć i zamolio da mu ljudi doniraju 50.000 dolara kako bi isplatio radnike i podmirio poslovne obaveze svog restorana koji je trenutno zatvoren.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Restoran Vince & Eddie kupila mu je 2011. kćer, koja ga smatra najzaslužnijim za svoj uspjeh. Zato je godinama pola svoje zarade prebacivala na njegov račun.

Restoran je jedan od posjećenijih u New Yorku, a kako je to grad koji ima najviše zaraženih korona virusom, Joe ga je morao zatvoriti. Otpustio je 30 radnika i na društvenim mrežama započeo kampanju prikupljanja novca, što je zgrozilo javnost.

- Restoran smo morali zatvoriti, a našem osoblju treba novac. Svaka pomoć za naše zaposlenike je dobrodošla - pisalo je u njegovom postu koji je brzo obrisan.

Iako zvuči nevjerojatno, GaGa u New Yorku nema svoj stan i kada je u gradu, spava kod roditelja u sobi u kojoj je provela djetinjstvo. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Skinula se s droge, ima PTSP, nazivali je razaračicom brakova

Idi na 24sata

Komentari 2

  • negdjedaleko 31.03.2020.

    Kako ih samo nije stid

  • Selo_malo 30.03.2020.

    Ovo uopće nije potrebno komentirati. samo se je dovoljno iskomentiralo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare