To je to što me zanima!

Otac Meghan Markle: Harry je idiot i nije muško, a ja stižem na kraljičin platinasti jubilej

Meghan se s ocem svađa preko medija godinama, a nije joj bio ni na vjenčanju 2018. Thomas nema lijepe riječi za svoju kćer, ali ni za njezinog supruga, princa Harryja
Vidi originalni članak

Thomas Markle (77) je u novom intervjuu iznio planove za svoje putovanje u Englesku, gdje planira posjetiti kraljicu Elizabetu (96) u vrijeme proslave njezinog platinastog jubileja, a dotaknuo se i zeta, princa Harryja (37). Naime, Thomas godinama iznosi negativno mišljenje o kćeri Meghan Markle (40), kojoj nije bio niti na vjenčanju.

- Jedva čekam upoznati kraljicu Elizabetu II. jer joj želim pokazati da je poštujem. Htio bih upoznati i princa Charlesa i zahvaliti mu što je otpratio moju kćer do oltara te popričati s njim jer mislim da imamo puno toga zajedničkog. Obojicu su naime otpisala njihova djeca - rekao je Thomas u intervjuu za GBN.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Thomas je rekao da bi se volio pomiriti s kćeri i upoznati unuke Archieja (2) i Lilibet, a za njihovog oca smatra da nije muškarac. Nedavno je u svom intervjuu Harryja spomenuo i bivši američki predsjednik Donald Trump (75), s kojim se Thomas složio oko raspada braka svoje kćeri i princa.

- Harry je idiot i taj brak će se raspasti. Ponaša se kao dijete. Hoda uokolo za mojom kćeri kao mali dječak, nikad neće odrasti - rekao je. 

Kćerki Meghan je također zamjerio što u posljednjem posjetu kraljici nije povela malenu djecu, te da ih kraljica ima pravo vidjeti kao svoju praunučad.

SLAVI NA SEOSKOM IMANJU Kraljica Elizabeta obilježila 96. rođendan novom fotografijom, brzo je postala viralni hit

- To je veliko nepoštovanje prema kraljici - zaključio je Thomas.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Paulaxu 26.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • Vendetta. 26.04.2022.

    Ovo po meni najvise muci kraljicu majku.

  • Nap* 26.04.2022.

    Svade se nastavljaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare