Show

Komentari 3

Kraljica Elizabeta obilježila 96. rođendan novom fotografijom, brzo je postala viralni hit

Kraljica Elizabeta obilježila 96. rođendan novom fotografijom, brzo je postala viralni hit

Povodom kraljičinog rođendana Royal Windsor Horse Show objavio je njezinu novu fotografiju na društvenim mrežama. Fotka prikazuje Elizabetu kako pridržava uzde svoja dva bijela ponija

Britanska kraljica Elizabeta II. u srijedu je otputovala na svoje imanje u Norfolku kako bi ondje dočekala 96. rođendan. Skromnu proslavu upriličit će u seoskoj kući u kojoj je njezin pokojni suprug princ Philip proveo veći dio svoje mirovine, piše Guardian.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U Sandringhamu će vjerojatno provesti nekoliko dana na Wood Farmu, domu princa Philipa u koji se preselio nakon umirovljenja u kolovozu 2017. Kraljica ga je ondje često posjećivala, sve dok se zbog pandemije nije vratio u dvorac Windsor.

Buckinghamska palača ne planira nikakav javni angažman kako bi obilježila kraljičin rođendan, iako će joj članovi obitelji i organizacije u koje je uključena odati počast.

Povodom kraljičina rođendana Royal Windsor Horse Show objavio je njezinu novu fotografiju na društvenim mrežama. Fotografija prikazuje Elizabetu kako drži uzde dva bijela ponija ispred stabla magnolije, te je ubrzo postala viralni hit. Nastala je prošlog mjeseca u dvorcu Windsor.

Kraljičini poniji, Bybeck Nightingale i Bybeck Katie, pojavit će se u 'Galopu kroz povijest', platinastoj jubilarnoj izložbi konja, koja prikazuje konje iz cijelog svijeta, a trajat će od 12. do 15. svibnja.

Elizabeta II. odustala od sudjelovanja na COP26 kako bi se odmorila

Očekuje se da će kraljicu posjetiti obitelj i prijatelji tijekom sljedećih nekoliko dana tijekom njenog kratkog odmora. U svom dnevniku nema većih potvrđenih angažmana. Nedavni problemi s mobilnošću doveli su je do toga da otkaže niz angažmana i još nije poznato na koje će sve događaje doći koji su planirani za njezin platinasti jubilej u lipnju.

Wood Farm, koja je skromna rezidencija prema kraljevskim standardima, ima više neformalnog zraka od obližnje kuće Sandringham. Philipu, koji je preminuo u travnju 2021. u 99. godini, svidjela se kuća, posebno činjenica da je 'more bilo tako blizu', rekla je kraljica.

Duke of Edinburgh royal duties