Obavijesti

Show

Komentari 3

Kraljica Elizabeta obilježila 96. rođendan novom fotografijom, brzo je postala viralni hit

Kraljica Elizabeta obilježila 96. rođendan novom fotografijom, brzo je postala viralni hit
3

Povodom kraljičinog rođendana Royal Windsor Horse Show objavio je njezinu novu fotografiju na društvenim mrežama. Fotka prikazuje Elizabetu kako pridržava uzde svoja dva bijela ponija

VIDEO

Britanska kraljica Elizabeta II. u srijedu je otputovala na svoje imanje u Norfolku kako bi ondje dočekala 96. rođendan. Skromnu proslavu upriličit će u seoskoj kući u kojoj je njezin pokojni suprug princ Philip proveo veći dio svoje mirovine, piše Guardian.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Kraljica Elizabeta II. slavi 96. rođendan: Ovo je njenih osam bizarnih navika 01:34

U Sandringhamu će vjerojatno provesti nekoliko dana na Wood Farmu, domu princa Philipa u koji se preselio nakon umirovljenja u kolovozu 2017. Kraljica ga je ondje često posjećivala, sve dok se zbog pandemije nije vratio u dvorac Windsor.

Buckinghamska palača ne planira nikakav javni angažman kako bi obilježila kraljičin rođendan, iako će joj članovi obitelji i organizacije u koje je uključena odati počast.

Povodom kraljičina rođendana Royal Windsor Horse Show objavio je njezinu novu fotografiju na društvenim mrežama. Fotografija prikazuje Elizabetu kako drži uzde dva bijela ponija ispred stabla magnolije, te je ubrzo postala viralni hit. Nastala je prošlog mjeseca u dvorcu Windsor.

Kraljičini poniji, Bybeck Nightingale i Bybeck Katie, pojavit će se u 'Galopu kroz povijest', platinastoj jubilarnoj izložbi konja, koja prikazuje konje iz cijelog svijeta, a trajat će od 12. do 15. svibnja.

Elizabeta II. odustala od sudjelovanja na COP26 kako bi se odmorila

Očekuje se da će kraljicu posjetiti obitelj i prijatelji tijekom sljedećih nekoliko dana tijekom njenog kratkog odmora. U svom dnevniku nema većih potvrđenih angažmana. Nedavni problemi s mobilnošću doveli su je do toga da otkaže niz angažmana i još nije poznato na koje će sve događaje doći koji su planirani za njezin platinasti jubilej u lipnju.

Kraljica slavi 96. rođendan: Ovo je njezinih osam bizarnih navika
Kraljica slavi 96. rođendan: Ovo je njezinih osam bizarnih navika

Wood Farm, koja je skromna rezidencija prema kraljevskim standardima, ima više neformalnog zraka od obližnje kuće Sandringham. Philipu, koji je preminuo u travnju 2021. u 99. godini, svidjela se kuća, posebno činjenica da je 'more bilo tako blizu', rekla je kraljica.

Duke of Edinburgh royal duties
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin