To je to što me zanima!

Estetski 'sredila' vaginu pa je s prijateljicom trčkarala po plaži: Damama su 'ispale' bradavice...

Provokativne djevojke nisu marile za znatiželjne poglede pa su uživale brčkajući se, a u jednom trenutku su i trčkarale po plaži dok ih valovi zapljuskuju. Farrah je na odmor povela i kćer...
Vidi originalni članak

Bivša porno zvijezda Farrah Abraham (29) proslavila je rođendan, a tom prigodnom je otišla na plažu Malibu. Izdanje u kojem su je 'ulovile' kamere malo koga je ostavilo ravnodušnim.

Pozirala je u rozom kupaćem kostimu kojim je istaknula bujne grudi, ali i stražnjicu. Društvo joj je pravila prijateljica, reality zvijezda Frenchy Morgan (44). Ona je izgledala još oskudnije, s obzirom na to da joj je bikini jedva pokrio bradavice.

Provokativne dame nisu marile za znatiželjne poglede pa su uživale brčkajući se, a u jednom trenutku su i trčkarale po plaži dok ih valovi zapljuskuju. 

Farrah je na plažu povela i kćer Sophiju Laurent Abraham (11) koja mora da je ponosna na majku. A koliko joj je majka skandalozna, pokazala je prije dvije godine kada se podvrgnula tretmanu 'pomlađivanja' vagine. 

PREVIŠE DETALJA Sve pokazala: Starleta otišla na estetsko 'sređivanje' vagine

- Kada sve obavimo, sve će biti jako usko 'tamo dolje' - rekla joj je medicinska sestra nakon pregleda koji je Farrah dokumentirala za Instagram. 

Reality zvijezda, poznata i po tome da se pred kamera podvrgnula operaciji grudi, htjela je da joj vagina bude, rekla je, 'kao u 16-godišnjakinje'. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Kate Becket 04.06.2020.

    Bas grozno..

  • sprangija 04.06.2020.

    Dal' se i kita da estetski sredit od prevelike uporabe🤣

  • 04.06.2020.

    kakvi akrepi

Komentiraj...
Vidi sve komentare