To je to što me zanima!

Otkazali 'The Voice' nakon optužbi za seksualno nasilje: Upleteni su ključni ljudi showa?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glazbenik Jeroen Rietbergen je priznao kako je prije nekoliko godina imao odnose seksualne prirode sa ženama koje su sudjelovale u programu, a nekima je slao i seksualno eksplicitne poruke
Vidi originalni članak

Nizozemska verzija reality showa 'The Voice' povučena je s programa nakon što su se pojavile optužbe za seksualno zlostavljanje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabavni talent show, koji se emitira na 150 televizija diljem svijeta, privremeno je povučen s programa dok se ne istraže navedene optužbe, kazali su s nizozemskog RTL-a.

Glazbenik Jeroen Rietbergen (50) dao je ostavku i priznao da je imao odnose seksualne prirode sa ženama koje su sudjelovale u emisiji.

Autorska prava na zabavni show je 2015. kupila produkcijska kuća ITV Studios, a iz ITV Studios kažu kako su šokirani optužbama na račun produkcijskog tima nizozemskog showa.

- Naš je prioritet osigurati sigurno okruženje za svakoga tko sudjeluje u showu. Imamo politiku nulte tolerancije na zlostavljanje bilo koje vrste. Odmah smo pokrenuli istragu vezanu uz navedene optužbe - kažu iz ITV studios.

FANOVI SU UZBUĐENI Kardashianke se vraćaju na male ekrane, imaju novu seriju

- S ITV-om smo postigli dogovor da idemo u zajedničku istragu. Ovo vrlo ozbiljno shvaćamo, kako sa strane sudionika, tako i sa strane zaposlenika jer svi moraju imati sigurno radno okruženje. Tu nema mjesta za drugačije tumačenje. Prioritet je da se sada utvrde činjenice - rekli su iz RTL-a za BBC i potvrdili da se određene članove tima optužuje za seksualno nasilje te zlouporabu moći u emisiji koja je snimana u Nizozemskoj 12. siječnja.

Rietbergen je priznao kako je prije nekoliko godina imao odnose seksualne prirode sa ženama koje su sudjelovale u programu, a nekima je slao i seksualno eksplicitne poruke. Također, tvrdi da u tom trenutku nije smatrao da bi se radilo o nepriličnom ponašanju, ali je sada svjestan da su te žene takvo ponašanje možda doživjele drugačije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare