To je to što me zanima!

Otkazan koncert Gorana Bare i Majki u Ciboni. Menadžer: 'Bare je 'poludio' kad je čuo za to...'

Menadžer i član benda Alen Tibljaš rekao je kako su otkazali koncert u subotu zbog radova u dvorani, i to na teleskopskim tribinama koje, kako kaže, sada nisu upotrebljive niti sigurne
Vidi originalni članak

Zbog tehničkih i sigurnosnih razloga otkazan je koncert Gorana Bare i Majki koji se trebao održati 30. rujna u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Do kraja godine održat će se na novoj lokaciji u Zagrebu koja će biti poznata idućeg tjedna. 

- Žao mi je što se ovo dogodilo, ali s obzirom na to da se radi o tehničkim i sigurnosnim razlozima, morali smo otkazati. Ne brinite, idemo dalje, bitno je da će koncerta biti, ja sam spreman - rekao je Bare, prenosi Večernji list. 

Kupljene karte neće propasti, već će ih ljudi moći zamijeniti ili dobiti povrat novaca preko Eventima, poručio je Ivan Belko u ime organizatora. 

- Ispričavamo se svima zbog eventualnih neugodnosti - rekao je. 

Menadžer i član benda Alen Tibljaš komentirao je otkazivanje koncerta za 24sata. 

BEZ LIJEPIH RIJEČI Goran Bare iskreno: 'Ovo što je na radiju danas, to mi ne zvuči na ništa. A spotovi su ogavni!'

- Prije nekoliko dana počeli su radovi u dvorani i teleskopske tribine nisu upotrebljive, opasne su. Mogli smo imati koncert, ali na odgovornost organizatora, što ne dolazi u obzir - rekao je i poručio kako će pronaći drugu dvoranu i datum za koncert. 

- Bare je 'poludio' kada je čuo. Bio je nabrijan, motiviran i spreman za koncert, i sada je zbog ovog otkazan - poručio je Tibljaš. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare