To je to što me zanima!

Otkrila da joj dečko čeka dijete s drugom: 'Svijet mi se srušio'

Zvijezda filma 'Djevojke iz Coyote bara' Bridget Moynahan je ostala u drugom stanju, netom prije prekida s Tomom Bradyjem, s kojim je bila dvije godine...
Vidi originalni članak

Supermodel Gisele Bundchen (38) i igrač američkog nogometa Tom Brady (41) su u braku od 2009. godine i imaju dvoje djece, a manekenka je sad prvi put progovorila o Bradyjevom izvanbračnom djetetu.

Nakon što je par hodao samo dva mjeseca, Tom je otkrio da je njegova bivša djevojka trudna s njegovim djetetom. Gisele se jako teško nosila s tom viješću, otkrila je u svojoj autobiografiji 'Lekcije: Moj put do smislenog života'. 

Bradyjeva bivša je glumica Bridget Moynahan (47), zvijezda filma 'Djevojke iz Coyote bara'. Bridget je ostala u drugom stanju krajem 2006. godine, netom prije prekida s Bradyjem, s kojim je bila dvije godine.

- Svi mediji pisali su o tome... Svijet mi se u sekundi okrenuo naopačke... Bilo je to teško razdoblje, ali danas se osjećam blagoslovljeno što je Tomov sin John Edward, kojemu je danas 11 godina, dio moga života - zaključila je Bündchen, a prenio je The Mirror.  

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • medenii 03.10.2018.

    decko? pa oni su u braku ja mislim

  • meryvuk 03.10.2018.

    I bogati placu 🤔

  • fandango 03.10.2018.

    Sigurno da nije lako ući u vezu s osobom koja očekuje dijete s drugom osobom, tu je potrebno puno strpljenja i tolerancije, a najviše ljubavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare