To je to što me zanima!

Otkrili uzrok smrti: Pjevačica Cranberriesa utopila se u kadi

Rock zvijezda Dolores O' Riordan rekla je prošle godine da pati od poremećaja mentalnog zdravlja, što je 2013. kulminiralo njezinim pokušajem samoubojstva...
Vidi originalni članak

Pjevačica Dolores O' Riordan utopila se u kadi nakon trovanja alkoholom, pokazala je istraga u Londonu, piše Independent. Bivšu članicu benda Cranberries pronašli su mrtvu 15. siječnja u sobi hotela 'London Hilton on Park Lane' gdje je bila zbog snimanja pjesama u studiju. Imala je 47 godina. 

Londonska metropolitanska policija tvrdila je kako Doloresina smrt nije sumnjiva, a sud je naredio brojne testove. Njezina obitelj u Irskoj je shrvana, kao i fanovi, pogotovo oni u njezinom rodnom gradu Limericku. 

- Dolores je bila užasno depresivna tjednima prije smrti. Patila je i od bolova u leđima zbog čega je otkazala većinu nastupa prošle godine - rekli su njezini bliski prijatelji. Dodaju kako je u londonskom studiju snimala nove glazbene materijale, a nastupala je s američkim bendom D.A.R.K. 

S glazbenikom iz tog benda, Oleom Koretskyjem, bila je u kraćoj vezi, a par je zajedno u New Yorku dočekao prošlu Novu godinu. To im je ujedno i posljednja fotografija na kojoj su zajedno. 

- Najbolji je doček u pidžami, uz dostavu hrane i televizor - rekao je tada glazbenik. Rock zvijezda je prošle godine rekla da pati od poremećaja mentalnog zdravlja, što je 2013. kulminiralo njezinim pokušajem samoubojstva. Bipolarni poremećaj su joj liječnici dijagnosticirali 2015., a borila se i s poremećajima u prehrani, alkoholizmom, a navodno je i kao djevojčica bila seksualno zlostavljana. 

- U maničnim fazama depresije nisam spavala i patila sam od halucinacija. Zato sam stalno uzimala lijekove - otkrila je pjevačica prije nekoliko godina. 

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • serpentine 06.09.2018.

    zao mi je nje.al ocajan bend i njezin vokal.i ne,ne slusam cajke

  • Demetra 06.09.2018.

    Prelijep glas, a tek pjesme! Izmučena, depresivna umjetnička duša. R.I.P. Dolores

  • arwin 06.09.2018.

    Znakovito je da sva ta nazovi umjetnička elita umire od alkohola, droge i depresije. Izgleda da ih zapravo ubija njihova "umjetnost" koju nam mediji masovno distribuiraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare