To je to što me zanima!

Doris Pinčić: Ludo je da sam se na brak odvažila ovako mlada

Pretpremijera filma Anđelka Jurkasa u zagrebačkom ljetnom kinu 'Tuškanac' okupila je filmske zvijezde poput Nataše Janjić, Marka Cindrića i Doris Pinčić Rogoznice
Vidi originalni članak

Nezavisni film Anđelka Jurkasa 'Zbog tebe' problematizira ljubavne odnose i pokušava odgovoriti na vječno pitanje što su ljudi sve spremni učiniti za pravu ljubav. Glumica Doris Pinčić Rogoznica (27), koja glumi u Jurkasovom ostvarenju, otkrila nam je što je spremna učiniti za svog muškarca. 

- Najbolji način da se ljubav pokaže svakodnevno je prisustvo i aktivno održavanje veze, a pri tom ne mislim isključivo na ljubavnu vezu, nego i na svaku drugu - kazala nam je Doris koja je, priznaje, emotivno vezala za film 'Zbog tebe'. 

Najluđe što je napravila za ljubav je, priznaje Doris, odluka da s jednim muškarcem provede ostatak života. 

- Nije lako stalno 'updejtati' brak i odnos i ludo je skočiti u to mlad i odvažiti se na tu avanturu života - rekla je glumica koja je 'sudbonosna da' Borisu Rogoznici izrekla prije tri godine. Sina Donata rodila je 2014. godine.  

'Zbog tebe' prvi je dio filmske trilogije, a nakon njega premijeru će imati drugi dio trilogije 'Fuck Off I Love You'.

 

U filmu glume Leona Paraminski, Damir UrbanJelena Perčin, a soundtrack su radili Hladno pivo i Kawasaki 3P.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • milica1980 12.07.2016.

    ne znam sto reci za nju... mogla je ona i boljeg..

  • gabriella_1 12.07.2016.

    Pa u današnje vrijeme udati se s 24 je rano, što god vi rekli. Ja sam se udala s 19 i da, to je prerano. Danas ne žalim ni za čim, sve ima svoje prednosti i mane.

  • tajnamoja 12.07.2016.

    Sve je to dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare