To je to što me zanima!

Otkriven je datum Charlesove krunidbe: Nije slučajno odabran

Iako je Buckinghamska palača tu informaciju odbila komentirati, navodno su pripreme već u punom jeku, a raspravlja se i koji će datum biti novi službeni praznik
Vidi originalni članak

Očekuje se da će kralj Charles III. (73) biti okrunjen u subotu, 3. lipnja iduće godine na svečanoj ceremoniji u Westminsterskoj opatiji. Taj datum sigurno nije slučajno odabran, jer je kraljica Elizabeta II. službeno okrunjena 2. lipnja 1953. Te su detalje neslužbeno otkrili britanski vladini dužnosnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Buckinghamska palača tu informaciju odbila komentirati, navodno su pripreme već u punom jeku, a raspravlja se i koji će datum biti novi službeni praznik.

Neimenovani dužnosnici otkrili su i kako se planira puno skromnija ceremonija od Elizabetine. S manje uzvanika. 

O DJETINJSTVU Kralj Charles III. odrastao je bez zagrljaja, a otac ga je stalno omalovažavao i kritizirao

Prema tradiciji, Charles III. sjedit će na prijestolju te će u ruci držati žezlo i štap, koji predstavljaju njegovu ustavnu kontrolu nad nacijom, te kraljevsku kuglu, koja predstavlja kršćanski svijet.

Nakon što bude pomazan uljem, blagoslovljen i posvećen, Charlesu će na glavu staviti krunu svetog Edwarda, čime će i službeno postati kralj. Uz njega, biti će okrunjena i kraljica supruga Camilla Parker-Bowles (75).

POGLEDAJTE VIDEO: 'OLIVER JE U MENI VIDIO BUDUĆNOST GLAZBE' 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 🐬DAVOR🌊 07.10.2022.

    Znači trečeg šestog=3x6=666. Masončine nikad ništa slučajno ne uzimaju, pogotovo datume, imaju i svoje numerologe a Engleska je izvorište masonerije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare