To je to što me zanima!

Otkriveno ime kraljevske bebe, skrivano je čak dvanaest dana!

Javno je objavljeno ime najmlađe kraljevske prinove, kćeri princeze Beatrice. Malena je 11. u redu za krunu, ali još uvijek nije uvrštena na službeni popis
Vidi originalni članak

Princeza Beatrice (33), unuka kraljice Elizabete II (95), i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi (38) prije 12 dana na svijet su dočekali kći, a sada je otkriveno i kako se malena zove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponosni otac putem Instagrama objavio je njeno ime uz fotografiju otisaka bebinih stopala. Očito je kako je malena srednje ime dobila po svojoj prabaki kraljici.

- Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Naš zajednički život tek je počeo i ne mogu čekati da vidim sve nevjerojatne stvari koje nas očekuju - napisao je Edoardo.

Sienna je 11. u nasljednoj liniji za krunu, iza svoje majke Beatrice. Tako je "gurnula" tetu princezu Eugenie (31) na 12. mjesto, iako još nije uvrštena na službeni popis. Malena neće dobiti titulu princeze, ali će zbog toga što je Edoardo talijanski plemić dobit će titulu 'contessa'.

Sretni roditelji vjenčali su se u srpnju prošle godine, a djevojčica je njihovo prvo dijete. Mapelli Mozzi iz prijašnje veze ima petogodišnjeg sina Wolfieja.

JOŠ UVIJEK U AFRICI 'Najtužnija princeza' ponovno zabrinula vjerne obožavatelje

- Osjećam toliko puno ljubavi prema mojoj divnoj supruzi, bebi Sienni i Wolfiju. Ne želim nikad zaboraviti ovakve dane. Ovaj tjedan mi je prijatelj rekao najslađu stvar... da sa svakim djetetom dobiješ cijelo novo srce - napisao je dirljivo Edoardo.

Također se zahvalio 'primalji i divnom timu u londonskoj bolnici Chelsea and Westminster Hospital'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Princ student 21.07.2023.

    Meni je dobar komad

  • danijel horvat 09.11.2021.

    Kraljevi i kraljice u današnje vrijeme cccccc

  • ostaonevjeran 02.10.2021.

    u holandiji jos ludje uzance da. u maticnom johanes maria rudolf wilhelmus a zovu ga jan. i sad budi pametan. mojima dala samo 1 i to nasa.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare